Értékes skalp emberhátrányban

Értékes skalp emberhátrányban

NB III. Keleti csoport, 25. forduló

Füzesgyarmat, 2022. március 13. 14:00 óra

Egy szöglet után gyorsan vezetést szereztünk, Cigan kapufára lőtt labdáját Raducu juttatta a hálóba. Fildannak többször akadt dolga a félidőben, de az eredmény nem változott, viszont Oltean begyűjtötte második sárga lapját is, így vonultunk a szünetre. A második játékrészben emberhátrányban a védekezésre rendezkedtünk be, de ennek ellenére két gólra növeltük az előnyünket Hussein jóvoltából. A vendégek nyomásából is mi jöttünk ki jól, hiszen a hajrában megszereztük harmadik találatunkat is, Popescu bólintott a debreceni kapuba. A mérkőzés vége előtt ellenfelünknek sikerült szépítenie, az egykori ‘gyarmati játékos, Székely Dávid használta ki a védelem rövidzárlatát, de 10 emberrel így is megérdemelt, nagy és értékes győzelmet arattunk.

Füzesgyarmati SK – DEAC 3-1 (1-0)

FSK: Fildan C. F. – Borbély Zs., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L. Bukor Z. M. (Bartók I. D.), Hussein S , Oltean S. A., Cigan C.-L. (Márkus M.), Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Tóth B., Már Á., Pohl R., Mazán B.

DEAC: Tóth D. – Sándor T., Bereczki D., Spitzmüller I. (Sárosi N.), Al-Sheraji R. M. (O. Tochukwu O. T.), Soltész J. (Virág Á. M.), Lakatos B. Cs., Újvárosi Á., Bidzilya A. (Sidibe I.), Orosz M., Székely D. vezetőedző: Sándor Tamás

Cserék: Deczki M., Varga B., Gaczella M. R., Trencsényi B., Karika R.

Gólszerzők: Raducu C. S. 8. p., Hussein S. 61. p., Popescu G. R. 78. p., ill. Székely D. 89. p.

Kiállítva: Oltean S. A. 45. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/25/1632266.html

BOROS TIBOR: – Kimondottan szervezettek voltunk az első félidőben, ami gólszerzéssel is párosult, de egy felelőtlenség nehéz helyzet elé állította a csapatot. A szünetben nem mehettem el szó nélkül az eset mellett, de ez a pályán maradók számára motivációt és erőt adott. A második félidő lenyűgözött, és ami a legfontosabb, hogy újra nagy boldogságot tudtunk okozni a szurkolóinknak.

Jók: Fildan C. F., Raducu C. S., Popescu G. R., Lippai T., Pataki Z. L., Hussein S., Bukor Z. M., ill. Székely D., Soltész J., Sándor T.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea