Erős ellenfél érkezik, korábban kezdünk!

Erős ellenfél érkezik, korábban kezdünk!

Sorozatban jönnek a tesztmérkőzések, a hétre is jut belőle kettő csapatunk számára. Szerdán délután a román II. liga 8. helyén záró Luceăfarul Nagyvárad gárdája látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre. Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a találkozó kezdési időpontja a vendégek kéréséhez igazodva 17 óra lesz!

– Két három kisebb sérülést leszámítva, az előre meghatározott forgatókönyv szerint zajlott a felkészülés a hét elején. Hétfőn egy, kedden két foglalkozás volt, holnap délelőtt pedig újabb tréninget tartunk, amely egyben taktikai értekezlet is lesz a meccsre hangolódva – ismertette a hét első felének tartalmát Boros Tibor szakmai koordinátor.
A stáb egy újabb erős ellenféllel szemben mérheti fel az eddigi munka hozadékát, bár még mindig nem az eredményességen lesz a hangsúly, sokkal inkább a terhelés megfelelő elosztásán.
– A szerdai mérkőzésen azok a labdarúgók kapnak hatvan percnyi játéklehetőséget, akik frissen csatlakoztak hozzánk, vagy apróbb sérülések miatt edzéseket hagytak ki a felkészülés során. A többieknek most csak félóra jut. Sebe Attila, Toca Bogdán és Pataki Zalán könnyített edzést végez, emiatt az ő szerepeltetésüktől eltekintünk. Szóhoz jutnak viszont a próbajátékosok, bár Prasler Thomas játéka kisebb meghűlés miatt kérdésessé vált – tette hozzá Boros Tibor.

KÉP: A korábbi tesztmérkőzésekhez hasonlóan, most sem az eredményen lesz a hangsúly