Az Egert fogadjuk szerdán

Az Egert fogadjuk szerdán

Szerdai fordulót rendeznek az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A 32. játéknap kerül terítékre, melynek keretében a csapatunk – egyelőre sajnos változatlanul a szurkolók kizárása mellett – hazai környezetben fogadja a Keleti csoport tabelláján egyetlen ponttal mögöttünk álló Egert.

Amennyiben sikerülne visszavágniuk a decemberi Heves megyei fiaskóért, úgy egy időre le is szakíthatnánk magukról a nagy múltú riválisunkat. Jó ómen, hogy vasárnap Hatvanból három ponttal térhettünk haza, ahol az egrieknek egy héttel korábban nem termett babér.

– Nagyon fontos volt számunkra, hogy Hatvanban eredményesek legyünk, ezzel ugyanis visszabillentettük az önbizalmunkat a megfelelő szintre. A győzelem egyértelműen jótékony hatással volt az öltözői hangulatra is. Az Egerrel kapcsolatban van bennünk némi sértettség, amiért sportszerű keretek között akarunk revansot venni. A klub szempontjából két aspektusból is motivációt ad ez a mérkőzés. Győzelmünk esetén az NB III-as karrierünk legtöbb pontját gyűjtenénk be, másrészről pedig matematikailag is biztosítanánk a következő évi tagságunkat – jegyeztük Boros Tibor szavait.
Tőle tudjuk azt is, hogy a szakvezetés kellemes gondokkal küzd, hiszen sérülés, betegség és eltiltás sem sújtja a csapatot, azaz ismét teljes keret álla a rendelkezésre, ami jó előjel lehet.

NB III Keleti csoport, 32. forduló
Április 28., szerda, 17.00
Füzesgyarmati SK–Eger SE
Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep
Vezeti: Horváth Máté (Czeglédi Barna, Bíró Roland)

Kép: Achim Szebinek is fontos szerep jut a szerdai találkozón. Fotó: Lénárt Márton/heol.hu