Ádám gyógyul és várja a visszatérést

Ádám gyógyul és várja a visszatérést

A DVTK fiataljai elleni április 14-i miskolci bajnokin érte utol a végzet, csapatunk szélső védőjét Achim Ádámot, aki egy szerencsétlen párharc során úgy érkezett a földre, hogy a kulcscsontját törte. A játékos azóta otthonában gyógyul és várja a visszatérést, amire kedvező esetben is csak az új bajnokság elején kerülhet sor.

Vissza tudod idézni mi történt pontosan?
Szinte semmire sem emlékszem az egészből, csak a társak elmondásából állt össze a mozaik. Az ellenfél egyik becsúszásnál nem volt időm letenni a kezem, a jobb vállamra huppantam, és kulcscsonttörést szenvedtem. Szédültem, nem is igazán tudtam felfogni mi történt, csak, amikor a két gyúrónk, Révész Zoltán és Pap Zsigmond „kezelésbe vett”, eszméltem rá, hogy mekkora is a baj.

És mekkora a baj?
A helyi kórházban csak megerősítették azt, amit sejteni lehetett és én magam is gondoltam, hiszen nem először szenvedtem ilyen sérülést. Már a tizenkilencedik napja viselem a rögzítőkötést, amit senkinek sem kívánok, hiszen rengeteg kellemetlenséggel jár, hogy csak a legfontosabbat, az alvást említsem! Éppen tegnap voltam kontrollon, az orvosommal abban maradtunk, hogy egy hét múlva újból találkozunk és eldöntjük, kell-e még viselnem a rögzítőkötést.

Hiányzik már a foci?
Nagyon, és a csapattársak, az edzések is. Eddig otthonról szurkoltam a srácoknak, mert a rázkódás hatására még a kocsiban ülve is fájt a vállam, de vasárnap már a helyszínen szorítok majd a győzelemért.

– Mikorra prognosztizálható a visszatérésed?
– A jelenlegi bajnokság biztosan kimarad, a nyári alapozást viszont már a többiekkel kezdem, és a z idény elejére remélhetőleg sikerül újból játékra jelentkeznem.

– Jó egészséget, gyors gyógyulást kívánunk!
– Köszönöm szépen, igyekszem!