Heti tipp párbaj

Heti tipp párbaj

Az új idénnyel újra indítottuk a tipp párbaj rovatot, amelyben a bajnoki fordulók előtt, játékosaink véleményét kérjük ki az aktuális hétvégi forduló mérkőzései végkimenetelének megtippelésére. A keretből mindenki sorra került, a legsikeresebbek pedig újbóli összevetéssel döntik el, ki lesz az idény tippkirálya!
A 26. fordulóban a két szélsőn védőnk, Achim Ádám és Pataki Zalán került sorra, az előző héten lehetőséghez jutó duóból pedig Szilágyi Márió 3, Szász Tamás 1 pontos tippet adott.

Eger SE–Cigánd SE
Achim Ádám: – Meglepetést érzek, a Cigándnak nagyobb szüksége van a három pontra, mint a levegőre. Tipp: 2
Pataki Zalán: – A Egernek lökést adhat az előző heti erzsébeti sikere, Cigándon viszont már nincs meg a megfelelő motiváció!
Tipp: 1
Nyírbátori FC–Putnok FC
A. Á.: – A bátoriak jó formája ellenére a Putnok van olyan jó csapat, hogy pontot szerezhet. Tipp: X
P. Z.: – A két együttes közel azonos játékerőt képvisel, ezért is várok döntetlent.
Tipp: X
FC Tiszaújváros–Jászberényi FC
A. Á.: – A Jászberény számára csak a győzelem lehet elfogadható, hogy maradjon esélye visszakerülni az élre. Tipp: 2
P. Z.: – A jászságiak az utolsó esélyüket is eljátszhatják, amennyiben nem nyernek, de van olyan masszív az állományuk, hogy korrigálni tudják az előző heti rangadó elvesztését.
Tipp: 2
Füzesgyarmati SK–Tállyai KSE
A. Á.: – Kötelező feladat lesz a fiúk számára, otthon kell tartani a három pontot! Tipp: 1
P. Z.: – Nem volna szabad, hogy gondot jelentsen számunkra ez a mérkőzés, de a siker érdekében tennünk is kell majd, mert ellenfelünk rendkívül masszív védelemmel rendelkezik.
Tipp: 1
Gyöngyösi AK–Sajóbábonyi VSE
A. Á.: – Fontos győzelmeket aratott az utóbbi hetekben a Gyöngyös, ami lendületet adhat neki a további eredményes folytatáshoz. Tipp: 1
P. Z.: – A hazai pálya előnyét kihasználva, a jobb formában lévő gyöngyösiek otthon tartják majd a pontokat!
Tipp: 1
Debreceni EAC–Erzsébeti SMTK

A. Á.: – Ellentétesen teljesített legutóbb ez a két együttes, a pillanatnyi erőviszonyok alapján döntetlen tűnik a legkézenfekvőbb eredménynek. Tipp: X
P. Z.: – Döntetlen körüli eredményt várok, mert a debreceniek hazai környezetben képesek lehetnek áthidalni a vendégek erőfölényét!
Tipp: X
Szolnoki MÁV FC–Diósgyőri VTK II.
A. Á.: – Azok után, hogy megnyerte a jászsági rangadót, a Szolnok saját kezébe vette sorsát, így most kötelező feladat vár rá. Tipp: 1
P. Z.: – A szolnokiak a legutóbbi rangadóval helyzetbe hozták magukat, úgy gondolom, hogy nem a diósgyőri fiatalok fogják elbuktatni őket.
Tipp: 1
Sényő FC–Salgótarjáni BTC
A. Á.: – A szabolcsiak nagyobb játékerőt képviselnek és szeretnének minél feljebb végezni a tabellán, ehhez azonban hozniuk kell ezt a mérkőzést. Tipp: 1
P. Z.: – A Sényő hazai környezetben rendkívül masszív együttes, a tarjániaknál erősebb riválisokat is legyőzött már.
Tipp: 1