Vizit a Nagyerdei Stadionban

Vizit a Nagyerdei Stadionban

A Magyar Kupa miatt kéthetes szünet után folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság. A Keleti csoportban a 8. forduló nyitányát vasárnap a csapatunk vívja az újonc DVSC II. otthonában. A találkozót 14 órától rendezik meg a Nagyerdei Stadionban.

Az bizton állítható, hogy nem lesz telt ház a 20 ezres impozáns arénában, de a játékosaink nagyon fogadkoznak, hogy a szomszédvárba vélhetően szép számmal elkísérő szurkolóinkat igyekeznek majd eredményes focival kiszolgálni.
A kupameccsen magabiztosan jutottunk túl, több embert is pihentettünk, bízva abban, hogy az extra pihenő frissen tartja majd őket, és ez már a kis Loki ellen is kamatozhat mondta el Boros Tibor, aki szerint időközben a sérültjeink is utolérték magukat. – A héten már Székely Dávid és Benkő-Bíró Norbert is teljes értékű munkát végzett, így vasárnap akár bevetésre is kerülhet.
A vezető az ellenfélre is kitér, amely egyre jobb eredményekkel hívja fel magára a figyelmet. Odahaza a Jászberénytől és az ESMTK-tól is pontokat rabolt el, legutóbb pedig Egerben az első győzelmét is megszerezte.
Tömören jellemezve iskolázott, szervezett, gyors csapatról van szó. Csalóka, hogy eddig csak hat pontot szerzett, de a bajnokság élcsapatai közül többet is letudott, ráadásul mindenkivel szemben szoros eredményt ért el, ami óvatosságra int bennünket is. Nem volt számunkra kérdés, hogy az időpont módosítási kérelmüket ne fogadjuk el, és ne alakítsuk a programunkat ennek megfelelően fogalmazott Boros Tibor, aki szeretné, hogy folytatódhasson csapata Pesterzsébeten megnyitott, öt meccse tartó hibátlan szériája.
A vezető elmondása alapján három pontért indulnak útra a sárrétiek, megtiszteltetés, egyben külön motivációt jelent, hogy a Nagyerdei Stadionban léphetnek pályára.
Ezúton hívjuk fel a gyarmati csapatot elkísérő szurkolók figyelmét arra a fontos információkra, hogy a találkozóra ingyenes lesz a belépés. A Nagyerdei Stadion A3-szektorát nyitják meg a házigazdák, ahol büfé is rendelkezésre áll majd.

NB III Keleti csoport, 8. forduló
Szeptember 29., vasárnap, 14.00.

Debreceni VSC II.Füzesgyarmati SK
Vezeti: Muhari Gergő (Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán).

Kép: A Pesterzsébeten megkezdett győzelmi szériánkat szeretnénk tovább növelni Debrecenbe. Fotó. Erdős Norman