Vinya és Thomas Körösladányban folytatja

Vinya és Thomas Körösladányban folytatja

Hivatalosan két labdarúgónk is távozott a szerdai nappal. Vincze Dániel és Prasler Thomas Michel egyaránt a megye I. osztályú Körösladány MSK együttesében folytatja tovább pályafutását.

– A két játékos azzal keresett meg, hogy a jövőben a civil pályára koncentrálnak elsősorban, és mellette már csak amatőr szinten szeretnének focizni kevesebb edzés mellett. Arra kértek, járuljak hozzá, hogy valamelyik alacsonyabb osztályú alakulathoz igazolhassanak – indokolta meg a transzfer hátterét Boros Tibor.
A szakmai koordinátor szerint kézenfekvő volt, hogy Körösladányban kötöttek ki.
A labdarúgók és a körösladányi klub felé is gesztust gyakoroltunk a transzferrel. Nagy súlyt nyomott a latba, hogy a potenciális környékbeli egyesületek közül nekik ajánljuk a távozni kívánó labdarúgóinkat, hiszen az ottani vezetők kezdettől nyitottak voltak felénk és több fiatallal segítették az utánpótlás területén mutatkozó gondjaink kezelését. Szerencsére a kiajánlás összhangban állt a játékosok elképzeléseivel, és a fogadókészség is megvolt tette hozzá a vezető, aki azt is hozzátette, hamarosan döntés születhet arról, hogy kik érkezhetnek a pótlásukra.
A távozó játékosoknak köszönjük a csapatért tett fáradozásaikat, és sok sikert kívánunk a további pályafutásukhoz!

Kép: A Jászberény elleni őszi meccsen egy fotón a két távozó. Fotó: Nagy Marcell