Várhatjuk az újabb kupaellenfelet

Várhatjuk az újabb kupaellenfelet

Az elvárt magabiztossággal vette csapatunk a szombati Magyar Kupa mérkőzését, és jutott a sorozatban a  legjobb 64 közé. A megye I. osztályú Heves otthonában már a 4. perctől kezdve előnyben voltunk, és ki sem adtuk azt a kezünkből.

Hevesi LSC–Füzesgyarmati SK 1–3 (0–1)
Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés, a 64 közé jutásért. Heves, 200 néző. Vezette: Jakab Árpád (Csóra Szabolcs, Székely Gergő Ferenc).
Heves: Vincze B. – Borics, Fejes L., Somodi, Váradi (Ragó, 91.) – Szabó G., Csőke, Ádám (Besenyei, 60.), Vernyik – Balázs, Korsós. Játékos-edző: Besenyei Ferenc.
Füzesgyarmat: Ivicsevics – Achim Á., Vincze, Raducu, Toca, Fejes J. – Lukács, Kis Sz. (Bajnók, 71.), Máriusz, Karacs (Popescu, 63.) – Katona Gy. (Villand, 63.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Gólszerző: Borics (63.), ill. Fejes J. (4.), Karacs (49.), Katona Gy. (53.).

Az előzetesen eltervezett kezdő tizenegyben Pataki Zalán helyén az utolsó pillanatban Fejes János kapott lehetőséget, aki mintegy meghálálva a bizalmat, már a 4. percben megszerezte a vezetést. A folytatásban is domináltuk a játékot, egy sor lehetőséget alakítottak és hagytak ki játékosaink a szünetig.
A térfélcserét követően Karacs Péter, majd Katona György is betalált, ezzel biztosítva be a továbbjutást. A kulturált játékot nyújtó lelkes hevesiek nem estek össze, és szépíteniük is sikerült, összességében azonban nem tudták veszélyeztetni a győzelmünket.
Jó:
Vincze B., Borics, Somodi, ill. Achim Á., Fejes J., Máriusz.
B
esenyei Ferenc: – Sportszerű mérkőzésen szenvedtünk vereséget egy kiváló csapattal szemben.
Boros Tibor: –
A csapatkapitányként debütáló Lukács Zsombor vezetésével végig domináltuk a mérkőzést. Igaz nem volt könnyű dolgunk, de a továbbjutásra rászolgáltunk a szervezett védekezést bemutató hazai csapattal szemben. Gratulálok a Hevesnek, hogy eljutott idáig a kupában!

Kép: Toca Bogdan ezúttal is magabiztosan látta el a feladatát. Fotó: sziper.hu