A negyedik őszi hevesi ellenfél jön

A negyedik őszi hevesi ellenfél jön

A labdarúgó Magyar Kupa 2019–2020-as kiírásában a 6. fordulóval, a 64 közé jutásért kezdőnek meg szombaton a főtáblás küzdelmek, amikor már mindegyik résztvevő bekapcsolódik a sorozatba. A finálét 2020. május 20-án, szerdán rendezik.

Csapatunk a Heves megyei I. osztályú Hevesi LSE gárdájához látogat. Amint az Boros Tibor szavaiból is kiderül, nem vesszük félvállról a találkozót, hiszen ellenfelünk ott van a dobogó környékén a bajnokságában.

Teljes komolysággal vettük az ellenfelünket. Eddig minden mérkőzésüket idegenben játszották, amit veretlenül hoztak le. Alapvetően kontrajátékra vannak berendezkedve, valószínűsítem, hogy ezen a találkozón sem lesz ez másként. Ugyanúgy feltérképeztük őket, mint az NB III-as riválisainkat. Gyakorlatilag teljes kerettel vágunk a találkozónak, a kisebb sérültjeink közül csupán Benkő-Bíró és Székely kap majd pihenőt. A célunk természetesen a továbbjutás kiharcolása lesz, ugyanolyan elvárások vannak a játékosokkal szemben, mintha bajnokin lépnének pályára, ezért is gondolom úgy, hogy mindenki százszázalékos hozzáállással lép pályára mondta a szakmai koordinátor.

Kép: A fiúk maximális komolysággal vették a heti edzésmunkát is. Fotó: Nagy Marcell