Újabb távozóink vannak

Újabb távozóink vannak

Bajnók Imre és Villand Róbert után újabb játékosok folytatják más egyesületnél a pályafutásukat tavasztól. Lukács Zsombor Csongor és Karacs Péter egyaránt a több játéklehetőség miatt távozik csapatunkból.

A 24 éves támadó középpályás, Lukács Zsombor  a feljutáskor, 2017 nyarán került állományba és hamarjában alapember lett. Az első évében 9 bajnokin és egy kupameccsen talált be, tavaly ugyanez a mutató 6-2 volt. Az idei szezonra jelentősen megerősödő gárdába tétmeccseken már csupán 3-szor tudta „beverekedni” magát a kezdőbe. Bár így is jegyzett sorsdöntő gólokat, a több játék reményben szeretne máshol szerepelni tavasszal és ez elé a klub nem gördített akadályt.
A 25 esztendős Karacs Péter tulajdonképpen a keretszűkítés áldozata lett. A hajdúsági származású támadó nyáron érkezett a liga konkurens, ESMTK alakulatától,
de csak egyetlen kupameccsen léphetett kezdőként pályára, illetve három bajnokin kapott bizonyítási lehetőséget csereként. Játszani szeretne, és mivel a tavaszi 12 bajnoki mérkőzéshez nem szükséges az őszihez hasonló bő keret, ezért olyan csapatot keres, ahol kamatoztathatja képességeit.
A két játékosnak sok sikert kívánunk a pályafutása folytatásához, és köszönjük nekik mindazt, amit csapatunkért tettek!

Kép: Lukács Zsombor két és fél év után távozik. Fotó: Nagy Marcell