Újabb érkező, gyarapszik a szakmai stáb is

Újabb érkező, gyarapszik a szakmai stáb is

Vígh Ferenc személyében új asszisztens edzővel egészül ki csapatunk szakmai stábja. A 43 éves szakember az elmúlt bajnoki évben az újonc Egert irányította, azonban egy eltiltás miatt ez csupán 11 mérkőzésen adatott meg számára, a Cigándon aratott egygólos győzelmet követően vette át tőle a váltóbotot Vitányi László.

Az A licences tanfolyamot ezekben a napokban záró szakember a vezetőedzővé előlépő Csillag László korábbi munkáját veszi át, elsődleges feladata pedig az ellenfelek minél részletesebb feltérképezése lesz.
A „szürkeállomány gyarapodás” mellett a keret is folyamatosan fejlődik. A közönségkedvenc, Bajnók Imre mellett Bartók István Dániel a másik újonnan bejelentett érkező. A 21 éves középpályást már télen is teszteltük, de akkor a jó összbenyomás ellenére a National Sebis gárdájánál kötött ki. A román III. ligás együttesnél állandó helyet követelt magának tavasszal, most pedig itt is megharcolhat egy posztért. Rajta kívül hat új játékossal született szóbeli egyezség a közös folytatást illetően, de aláírás hiányában ezeket egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni. Várhatóan jövő hét során kerül pecsét a szerződésekre, több érintettnek ugyanis a hónap végén jár le az eddigi kontraktusa.
További jó hírt jelenthet a szurkolóknak, hogy Raducu Sorin újabb évre marad. Bár a 30 esztendős belső védő NB II-es ajánlatokkal is rendelkezett, ismerve a jövőképet és a keret minőségi fejlesztésére vonatkozó elképzeléseinket, úgy döntött, hogy nem feltétlenül jelent szakmai előrelépést számára egyik ajánlat elfogadása sem.
Értelemszerűen távozók is akadnak. Az évadzárót követően elköszöntünk Szilágyi Máriótól, Szász Tamástól, Faggyas Milántól és Pölöskei Pétertől, de nem zárható ki annak a lehetősége sem, hogy ez a névsor tovább bővül majd, mivel az előzetes elképzelés 22 tagú őszi keret kialakításáról szól. A távozó játékosoknak sok sikert kívánunk a pályafutásuk további részéhez, egyben megköszönjük a csapatunk előrelépéséért tett fáradozásikat!

Kép: Vígh Ferenc a szakmai stáb legújabb tagja. Fotó: Agócs László