„Kusza” visszatér a csapatunkhoz

„Kusza” visszatér a csapatunkhoz

Régi-új játékos csapatunk első nyári friss szerzeménye. Egy év után ölthet ismét magára gyarmati mezt a korábbi kapitány,  Bajnók Imre, aki az előző bajnokságot a Hajdú-Bihar megyei I. osztályban játszotta. A Sárrétudvari KSE gárdáját 46 találattal segítette harmadik helyhez, ezzel gólkirály lett az északi szomszédnál.

– Tagadhatatlanul jó évet zártam Udvariban, de nagyon örülök annak, hogy visszatérhetek. Gyarmaton lettem felnőtt labdarúgó, és NB III-as játékos, rengeteg baráti kapcsolat is a városhoz köt. Munkálkodik bennem annyi motiváció, hogy képes vagyok megfelelni az elvárásoknak ezen a szinten is – mondta a „Kusza” becenévre hallgató játékos.
A támadóként és szélsőként is bevethető 26 esztendős labdarúgó őszintén bevallotta, hogy van némi erőnléti lemaradása az osztálykülönbségből adódó edzésmennyiség miatt, de azon lesz, hogy ez a felkészülés kezdetére eltűnjön.
– Szeretnék sok játékidőt a pályán tölteni, és meghálálni a vezetés bizalmát. Tisztában vagyok azzal, hogy egy remekül összerakott csapathoz térhetek vissza, sok jó képességű labdarúgó játszik itt, akikkel lényegesen könnyebb eredményeket elérni. Bízom abban, hogy én is tevékeny részese lehetek a csapat további fejlődésének – tette hozzá a támadó.

Kép: „Kusza” itt egy Tállya elleni mérkőzésen 2017 őszéről. Fotó: Nagy Marcell