Szerda esti Tisza-parti rangadó

Szerda esti Tisza-parti rangadó

Az őszi idény három hétközi játéknapjából az elsőt rendezik szerdán az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. A 3. forduló programja keretében újabb rangadó vár csapatunkra, amely villanyfényes meccset vív Tiszakécskén.

A balszerencsés körülmények között, utolsó pillanatokban elveszített Cegléd elleni derbinél lényegesen nehezebbnek tűnő kihívás vár Fildanékra, a maximális pontszámmal álló, tavaly még NB II-es házigazdák ellen.
– A bajnokság eddigi történései alapján sokkal pozitívabb előjelekkel várhatja a meccset a Tiszakécske, amely ráadásul hazai pályán szerepel, ez mindenképpen a csapatukat teszi a találkozó esélyesévé – mondta elöljáróban Boros Tibor szakmai koordinátor. – Mindent egybevetve lényegesen komplexebb kihívás előtt állunk, mint a Cegléd ellen, ahol a kapu előtti határozatlanságunk miatt kellett pont nélkül elhagynunk a pályát.
A szakmai stáb a vasárnap hiányzó két támadó közül továbbra sem számolhat a betegséggel bajlódó Kiss Gergőre, aki a hét második felétől újból edzésbe állhat. A múlt keddi edzésen orrtörést szenvedő Popescu Robert helyzete annyit javult, hogy számára elkészült két speciális maszk is, amiben játszhat.
– A lehetőségeinkhez mérten feltérképeztük a Tisza-parti együttest, s azt mondhatom jó erőkből álló, képzett együttes benyomását keltette – emelte ki Boros Tibor. – Összességében ez nem sok jóval kecsegtet, persze azért megvan a magunk elképzelése arra, hogyan vigyük sikerre a találkozót. Semmiképpen sem feltartott kezekkel futunk majd ki a pályára, egy-két újítást biztosan bevetünk, a kezdőcsapatban is tervezek néhány változást.

NB III Keleti csoport, 3. forduló
Augusztus 12., szerda, 19.00:
Tiszakécske LC–Füzesgyarmati SK
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
Vezeti: ?

Kép: Kis Szabolcsékra komoly erőpróba vár szerda este. Fotó: Bencsik Ádám/beol.hu