Szépen fogynak a szabad helyek az öltözőben

Szépen fogynak a szabad helyek az öltözőben

Azok után, hogy öt új játékos átigazolását is bejelentette egyesületünk vezetése, tovább formálódott az a keret, amelyet ősszel viszont láthatnak majd a pályán szurkolóink. Nem csak a kiszemelt labdarúgókkal tárgyal folyamatosan Boros Tibor szakmai koordinátor, de meglévő játékosokkal is.

A fiúk számára elkezdődött a vakáció, a szakmai stáb azonban fáradtságot nem tűrve dolgozik azon, hogy július elején minél masszívabb állománnyal kezdhessék meg a felkészülést, illetve bő egy hónappal később az új bajnoki évet. Jó hír, hogy tucatnyi emberrel sikerült megegyezni, köztük több meghatározó játékossal. A kapus, Fildan Calin tavaly érkezett, gyorsan beilleszkedett, a szurkolók szívébe lopta magát, nem véletlenül került karjára a csapatkapitányi szalag. Mellette a védelem tengelye is marad Raducu Sorinnal, Nagy Tiborral, illetve Vincze Dániellel, és Hajdú Istvánnal. A szűrő posztján jelent majd állandóságot Villand Róbert, valamint Toca Bodan, a középpályán pedig Urbán Sándor, Styecz Milán, Kis Szabolcs és Pataki Zalán. Szintén hosszabbított a keresztszalag-szakadásból viharos gyorsasággal gyógyuló Popescu Robert, aki ha minden jól alakul, a szezon közepén térhet majd vissza a pályára. Az esetleges sörmeccseken azonban akkor már javában a nősök csapatát erősítheti, tekintettel arra, hogy június végén megnősül Nagyváradon.
A fixen maradó régiek és az újak összesen 17 helyet foglaltak le eddig az öltözőben, hozzájuk hamarosan újabb maradók és érkezők társulhatnak.

Kép: Toca Bogdan maradása fegyelmi okok miatt volt sokáig bizonytalan, a játéktudása azonban megkérdőjelezhetetlen. Fotó: Erdős Csaba