Szeles idő, szeleburdi játék

Szeles idő, szeleburdi játék

Kellemetlen szeles időben, kellemetlen eredménnyel rukkolt ki második felkészülési mérkőzésén a csapatunk. Szerda este a Csongrád megyei I. osztály második helyen álló Hódmezővásárhellyel szemben maradtunk alul, meglehetősen mérsékelt teljesítményt nyújtva.

Füzesgyarmati SK–Hódmezővásárhelyi FC 13 (02)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Barta.
Füzesgyarmat:
Ivicsevics – Achim Á., Barna, Vincze, Benkő-Bíró, PatakiFülöp, Katona Gy., Máriusz, Székely – Cigan. Játszott még: Toca, Fejes, Deák, Erdős-Balizs, Borbély, Kis Sz. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Gólszerző:
Katona Gy. (60.), ill. Bódai (13.), Koncz A. (30.), Mohácsi (69.).

Orkán erejű szélben zajlott le a mérkőzés, ami az első félidőben a vásárhelyieket támogatta. Meglepetésre csak ritkán tudtuk átlépni a térfelüket ebben az időszakban, míg a vendégek előtt két ziccer is adódott, amit értékesíteni tudtak.
Szünet után a felforgatott együttesünk a szél támogatásával már több támadást is felépített, ennek a hozománya volt a szépítés is Katona György révén, de a végszó a vásárhelyieké volt. Egy büntetőt Ivicsevics Márkó még bravúrral hárított, de a kipattanót befejelte a vendégek támadója.
A szerdai teljesítményünk nyomokban sem emlékeztetett a megszokott produktumunkra. Szombaton délelőtt 11 órától Gyulán a MOL Fehérvár FC II. csapatával találkozunk, amely az NB III-as pontvadászat Nyugati csoportjában szerepel.
Boros Tibor:
Az első félidőről nem tudok, a másodikról meg nem akarok sportszakmai véleményt formálni. Összességében ennek a mérkőzősnek semmi értelme nem volt a mi szemszögünkből.
Szűcs Róbert: Nagyon fegyelmezetten játszottunk a nagy szélben. Az első félidőben letámadtuk a hazaiakat, a szünet után pedig a fiataljaink bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Kép: A szerdai produktum alapján nem volt okunk az örömre