Nem bírtunk a fehérvári fiatalokkal

Nem bírtunk a fehérvári fiatalokkal

Szombaton délelőtt újabb tesztmérkőzést vívott csapatunk, amely nem bírt a Gyulán edzőtáborozó MOL Fehérvár FC NB III-asalakulatával. A fürdővárosban megvívott találkozót a Nyugati csoportban érdekelt dunántúli alakulat már az első félidőben eldöntötte.

MOL Fehérvár FC II.–Füzesgyarmati SK 51 (30)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 30 néző. Vezette:
Bálint A.
Füzesgyarmat: Ivicsevics
– Achim S., Vincze, Benkő-Bíró, Fejes – Achim Á. – Székely, Kis Sz., Máriusz, Pataki – Cigan. Játszott még: Fülöp, Török, Erdős-Balizs, Borbély, Molnár. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Füzesgyarmati gólszerző: Máriusz (11-esből).

Sokkal dinamikusabban kezdett a Fehérvár, 10 percnyi játék után már két góllal vezetett. A folytatásban a játékosaink is tudtak veszélyes helyes helyzeteket kialakítani, de ezek rendre kimaradtak, közvetlenül a szünet előtt pedig újabb góllal büntetett a fiatal ellenfél.
A második félidőre rendezte sorait csapatunk, a szépítés is összejött Máriusz büntetőjével. A 60. percben öt fiatalt küldött pályára a szakvezetés, ezután újra fölénybe került az ellenfél és több lehetőségéből kettőt értékesítve, beállította a végeredményt.
Boros Tibor:Volt négy gólpasszunk, de ebből három rossz kapu előtt! A kedvezőtlen eredmény ellenére három-négy játékosunk megfelelő teljesítményt nyújtott. Nem kell megijedni senkinek ettől az eredménytől, még egy hetet szánunk az ilyen típusú kísérletezésre, azt követően már a szűk keretbe bekerülőket fogjuk felépíteni.

Kép: Kis Szabiék egyelőre nem találják őszi önmagukat, mentségükre szolgál, hogy még egy hónapjuk van erre. Fotó: Erdős Csaba