Sikeres bajnoki főpróbát tartottunk

Sikeres bajnoki főpróbát tartottunk

Sikeres bajnoki főpróbát tartott vasárnap a csapatunk, amely a megye I. osztálynak megfelelő, román IV. ligás Livada gárdáját múlta felül gólzáporos 90 percet produkálva.

Füzesgyarmati SK–Unirea Embrak Livada (romániai) 92 (51)
Nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 70 néző. Vezette: Lovas.
Füzesgyarmat: Ivicsevics (Fildan, 75.) – Achim S. (Kinczel, 75.), Benkő-Bíró, Raducu (Meiszter, 75.), Toca, Fejes (Karacs, 75.) – Székely (Bajnók, 75.), Katona (Achim Á., 60.), Villand (Kis Sz., 60.), Lukács (Pataki, 60.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Füzesgyarmati gólszerző: Székely 4, Popescu 3, Karacs 2.

Egy zápor elodázta a bemelegítést, negyedórányi játékot követően is volt egy rövidebb szünet a villámlások miatt, de addigra már az öt ziccerünkből hármat is értékesítettünk. A folytatásban is nagy nyomást helyeztünk a livadai alakulatra, a kedvező összképen mindössze Ivicsevics Márk pillanatnyi kihagyása rontott egy árnyalatnyit, aki egy 40 méteres lövést nézett el. Összességében azonban futószalagon építettük ki a támadásainkat és még két gól sikerült elérnünk a szünetig.
A második félidőben sem változott meg a játék képe, jelentős fölényben voltunk. A 60. percben három, a 75.-ben öt friss ember szállt be a padról. Ekkor rövid időre megszakadt a játék folyamatossága, de a végén beállók közül Karacs Péter mindent elkövetett azért, hogy bizonyítson: előbb egy szép átlövésből talált be, a legvégén pedig fejesből állította be a végeredményt.
Boros Tibor: – A mérkőzés előtt akadtak gondjaink, mert többek hétközi játékával elégedetlen voltam, de a mai mérkőzést követően ismét kellemes problémával kell szembenéznem, hiszen csapatravalónál több játékos nyújtott jó teljesítményt. Remélem, hogy az arra érdemesek közül sikerül megtalálom a leghatékonyabb összetételt a jászberényi bajnoki nyitányra!

Kép: Raducu Sorin ismét stabil pontja volt a csapatunknak