Pozitív élménnyel zárnánk a bajnokságot

Pozitív élménnyel zárnánk a bajnokságot

Vasárnap lezárul az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2020-2021-es maratoni hosszúságú küzdelemsorozata. Csapatunk a 38. játéknapon a már kiesett Sajóbábony otthonában fejezi be az évet a szép búcsú reményében.

Az újonc borsodi együttes sorsa már hetekkel ezelőtt megpecsételődött, éppen ezért különösebb tét nélkül játszhatnak a felek. Számunkra ugyan van még nyitva egy kiskapu a dobogóhoz, de ennek az opciónak nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget, mivel így is teljesültek az év eleji elképzeléseik. Boros Tibor szakmai koordinátor így nyilatkozott a vasárnapi meccs kapcsán.

– A bajnokság hajrájában a szebbik arcát mutatja a csapatunk, így az áhított negyedik helyet sikerült kiharcolnunk, ennek ellenére az utolsó mérkőzést sem vesszük félvállról. Magunk miatt is szeretnénk pozitív élménnyel zárni ezt a bajnokságot, ami jó kiindulási alap lehetne a következő szezon indításához is. A keretünk valamennyi tagja hadra készen áll, annyi változás lesz a megszokotthoz képest, hogy a jól dolgozó és megbízható teljesítményre képes fiatal kapusunk, Ferenczi József fog kezdeni, míg a kapitányunk, Fildan Calin ezen a hétvégén a megye-hármas csapatunkat segítette a bajnoki címhez – összegzett a vezető.

NB III Keleti csoport, 38. forduló
Május 30., vasárnap, 18.00
Sajóbábonyi VSE–Füzesgyarmati SK
Sajóbábony, Borostán Mihály Sportközpont
Vezeti: Kovács Tamás (Hovanecz Máté László, Sztányi Tibor)

Kép: Achim Szebi ismét az egyik motorja lehet a csapatunknak. Fotó: Nagy Károly/Békés Megyei Hírlap