Pontért utazunk Sényőre

Pontért utazunk Sényőre

Nem áll könnyű kihívás előtt a csapatunk, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság szerdai 9. fordulója keretében a kiváló képességű Sényő otthonában szerepel. A „helyzeti előnyünket” az jelentheti, hogy a BVSC kéréséhez igazodva, elhalasztottuk a szombati találkozót, ennek megfelelően a játékosaink frissebbek lehetnek a házigazdáknál, akiknek Hatvanban volt fáradtságos fellépésük.

– A sényőiek az egyik legstabilabb alapcsappattal rendelkeznek a mezőnyben bárki ellen reális pontszerzési eséllyel lépnek pályára, most sincs ez másként – fogalmazott Boros Tibor szakmai koordinátor. – Mi egy esetleges hétvégi pontszerzéssel stabilizálhattuk volna helyünket az élmezőny mögött, de az elfoglalt nyolcadik pozíciónak is önbizalmat kell adnia a folytatásra.

A szabolcsiak a meccs előtt három ponttal tartanak előrébb a gyarmatiaknál, igaz egy meccsel többet tudtak le az őszi etapból. Többnyire szoros mérkőzéseket játszanak, döntetlenjük azonban még nekik sincs ősszel.

– Azok a játékosok, akikre hétvégén számítottunk volna, most is rendelkezésünkre állnak – tette hozzá a szakmai vezető. – A keretből csak a betegséggel bajlódó Árvai Ádámot kell nélkülöznünk, illetve a húzódással bajlódó Sundas Alexist. Úgy gondolom, hogy a pontszerzésnek van realitása, ennek a szellemében lépünk pályára szerdán.

NB III Keleti csoport, 9. forduló
Szeptember 9., szerda, 16.30:
Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK
Sényő, Sportpálya
Vezeti: Tóth Tamás (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd)

Kép: Lippai Tibor a védelem belsejében fontos láncszem lesz szerda délután is. Fotó: Erdős Csaba