Patinás ellenféllel tesztelünk

Patinás ellenféllel tesztelünk

Fogynak a napok, már csak két hét van hátra a bajnoki rajtig. A felkészülés újabb állomásaként a nagy múltú Nagyváradi AC ellen tesztel csapatunk szombaton délelőtt 10 órától, a bihari megyeszékhelyen. Ellenfelünk patinás múltját jelzi, hogy egyszeres magyar és román bajnok, napjainkban az ötödik liga bajnokaként lépett egy osztállyal magasabb szintre.

– A szerdai teszt után három edzést tartottunk, a foglalkozásokon egyre inkább előtérbe kerül a meglévő taktikai repertoárunk fejlesztése. Alapvetően két játékrendszert csiszolunk. Bízunk benne, hogy a bajnokik többségén mi dominálunk majd, ehhez a négy-négy-kettes formáció mutatkozik megfelelő hadrendnek – mondta az előttünk álló találkozó kapcsán Boros Tibor.
A szakmai vezető arra is kitért, hogy a terhelés elosztása sem lesz mellékes. Ennek megfelelően azok kapnak 60 percnyi játéklehetőséget, akik a szerdai találkozón csak félórát játszottak, és fordítva.
– Ahogy haladunk előre az időben, úgy kerül egyre nagyobb hangsúly a pályán nyújtott produktumra. A hétvégi találkozón már az eredményesség is szempont lesz a heti gyakorlások során csiszolt játékelemek alapján – tette hozzá Boros Tibor.