Őszi gyöngyösi emlékek

Őszi gyöngyösi emlékek

Ha kicsit tovább tart a koncentráció, a gyöngyösi őszi mérkőzésünkön az első idegenbeli győzelmünket arathattuk volna a harmadik vonalban. Tulajdonképpen végig nekünk állt a zászló, sokáig vezettünk, ám a végjátékban a házigazdáknak sikerült két pontot „kiénekelniük a szánkból”. A döntetlennel érthetően a hevesi együttes lehetett elégedettebb, amely a Salgótarján kizárása miatt jelentősen „átrajzolt” tabellán 3 hellyel és egyetlen ponttal áll mögöttünk. Bakk Ádám, a gárda 25 esztendős szélső védője, aki mindvégig a pályán volt Gyöngyösön, így emlékezett vissza a Mátra-aljai párharcra.

Az első NB III-as győztes meccsünk után voltunk, felszabadultan léptünk pályájára. Ez az első félidőben meg is mutatkozott a sok helyzet kidolgozásában, melynek kézzel fogható eredménye az első félidő hajrájában született meg, amikor Popescu lövése talált utat a kapuba. Szünet után is magabiztosan kezdtünk, szépen építettük fel a támadásokat, de nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeinket, és ahogy az lenni szokott, a hibák megbosszulták magukat. Egy előre rúgott labdából a végjátékból Laurinyecz talált be kapunkba, így azután fontos pontokat veszítve, csalódottan tértünk haza. Szombaton remélhetőleg határozottabbak leszünk a gyöngyösiek kapuja előtt, és sikerül nemes bosszút venni rajtuk!

KÉP: Hátul szombaton is nagyon oda kell majd figyelni a Gyöngyös ellen, még ha az őszi gólszerzőjük, Laurinyecz nem is játszhat sérülés miatt