Nógrádból érkeznek a hétközi vendégek

Nógrádból érkeznek a hétközi vendégek

Hétközi fordulóval folytatódik az NB III-as labdarúgó-bajnokság, a 6. forduló mérkőzései kerülnek előtérbe. Csapatunk szerdán hazai közönség előtt lép pályára a vendég pedig az újonc Salgótarján lesz 17.30 órás kezdéssel.

A tiszafüredi sikerünk jótékony hatásaként az 5. helyre léptünk előre a tabellán, így pillanatnyilag idegenben eredményesebbek vagyunk, de a nógrádiak ellen kiegyenlíthetjük a mérleg nyelvét. A hétvégi ellenfélhez hasonlóan az aktuális vendégek is újoncnak számítanak, bár nem idegen számukra a miliő, amolyan ingázónak számítanak a megyei bajnokság és a harmadik vonal között. Az eddigi teljesítményük stabilnak mondható: egy-egy győzelem és vereség mellett három döntetlent is elértek, így pillanatnyilag a 15. pozíció az övék.

– Továbbra is tartjuk magunkat az eredeti elképzeléseinkhez, mely szerint az augusztusi fordulók után pozicionáljuk magunkat, de az eddigi teljesítménnyel összességében nem lehetünk elégedetlenek – fogalmazott a a meccs kapcsán Boros Tibor. – Tovább tart a csapatépítési folyamat, most két olyan találkozó van előttünk, ahol a tabellán hátrébb álló ellenfél következik, ebből eredően reálisnak tekinthetjük a pontszerzést.

A szakmai koordinátor azt is hozzáfűzte, hogy a stáb megfelelő információkkal rendelkezik a vendégekről, ezzel együtt változatlanul a saját, leegyszerűsített játékunkat próbáljuk majd játszani.

– A hétköznap, a nagy távolság és a hazai pálya miatt minimális helyzeti előnyben vagyunk, amit reményeink szerint a pályán számszerűsíthetünk is – tette hozzá Boros Tibor. – Árvai Ádámra megfázás, Tóth Olivérre tanulmányai miatt nem számíthatunk, de pár helyen változik még a kezdőcsapat és a meccskeret, részben a rotáció, részben pedig taktikai okok miatt.

A keretet érintő változás még, hogy a több hete beteget jelentő Kiss Gergő jelezte távozási szándékát, Sajóbábonyban talán már egészségesen folytathatja a pályafutását.

NB III Keleti csoport, 6. forduló
Augusztus 26., szerda, 17.30:
Füzesgyarmati SK–Salgótarján BTC
Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep
Vezeti: Újhelyi Tamás (Dobos Dávid, Dobó Sándor)

Kép: Az egyenletesen jól teljesítő Hussein Shadi kulcsfigurája lehet a szerdai mérkőzésnek is. Fotó: Erdős Csaba