Megvan a megnyugtató győzelem

Megvan a megnyugtató győzelem

NB III. Keleti csoport, 38. forduló

Hidasnémeti, 2022. május 29. 17:00 óra

Kezdettől támadólag léptünk fel és pontrúgásokból is veszélyeztettünk, valamint ziccereket dolgoztunk ki, de a befejezésbe rendszerint hiba csúszott. Vendéglátónk előtt adódott egy lehetőség, amelynél Fildan rutinjára volt szükség, hogy ne szülessen gól. Ezután Cigan váltotta gólra az adódó lehetőséget, a bal összekötő helyéről cselezte be magát a tizenhatoson belülre és az ötösről lőtt nagy gólt a hosszú felsőbe. A második játékrészben is többet birtokoltuk a labdát, és Cigan újra megvillant, és ez újabb gólt eredményezett. A harmadik gólnál is részt vállalt Cigan, ezúttal Bartóknak továbbította a játékszert, aki az ötösről juttatta a kapuba azt. A hosszabbításban egy szögletből még szépítettek a hazaiak, de ezt követően le is fújták a találkozót, amelyen ezúttal is sok helyzetet kidolgozva, de ma magabiztos győzelmet arattunk, és a 10. helyen fejeztük be a bajnokságot.

Hidasnémeti VSC – Füzesgyarmati SK 1-3 (0-1)

HVSC: Málik M. A. – Menougong G., Tóth K. (Magyar M.), Takács P. (Szalóczy D.), Tóth D. A. (Gaal M. A.), Varjas L., Molnár M. T. (Földi B.), Markovics B. (Tucsa R. J.), Holló P., Zsiga M., Zavodni T. F.

Cserék: Prokopenko P., Török A., Czető M., Illés R., Bartha R. E.

FSK: Fildan C. F. – Achim Á. S., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L. – Bartók I. D. (Borbély Zs.), Hussein S. (Nagy N. J.), Oltean S. A., Cigan C.-L. (Márkus M.), Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J.

Gólszerzők: Menougong G. 92. p., ill. Cigan C.-L. 34. p., 59. p., Bartók I. D. 67. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/38/1632405.html

BOROS TIBOR: – A minimális célunk elérése érdekében fontos volt számunkra ez a mérkőzés. Ezt a pályán lévő játékosaink is átérezték, és végig motiváltan, helyenként jól játszva vetették magukat a küzdelembe. Ennek lett az eredménye a megérdemelt három pont. A mai szerepléssel elégedett lehetek, ugyanez nem mondható el az évre.

Jók: Menougong G., Varjas L., ill. az egész csapat

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea