Megérdemelt fordítás

Megérdemelt fordítás

Felkészülési mérkőzés 4.

Füzesgyarmat, 2022. január 29. 10:00 óra

A vendégek gyorsan vezetést szereztek, majd a folytatásban kiegyenlített játék folyt. A békéscsabaiak előtt két ígéretes lehetőség adódott, de Ferenczi kapusunk a helyén volt. Az első félidő végén Oltean büntetőt hibázott. A második játékrészben kezdeményezőek voltunk és mi irányítottuk a játékot, és Oltean találatával ki is egyenlítettünk. Jó iramú mérkőzésen a hibák is előjöttek, de a hajrában egy szabadrúgás után nekünk sikerült ebből profitálni, mert Popescu révén megszereztük a győztes találatot.

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II. 2-1 (0-1)

FSK: Ferenczi J. M. – Nagy N., Raducu C. S., Lippai T., Márkus M. (Borbély Zs.), Bukor Z. M. (Varga J.), Oltean S. A., Kökény D., Pohl R. (Hussein S.), Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Előre: Tóth A. – Szabó Zs., Babinyecz B., Czvalinga Á. (Sipaki P. M.), Mikló R. (Kórogyi Sz.), Styecz B., Balog Zs. (Zelik Cs.), Bónus M., Varga T. K., Mágocsi B. (Kasik Á.), Oláh Á. vezetőedző: Brázs István Gábor

Gólszerzők: Oltean S. A. 62. p., Popescu G. R. 86. p., ill. Mágocs 8. p.

SZABADOS TAMÁS: – Az első félidőben a ‘Csaba élesebb volt, a szünetben azonban sikerült felrázni a fiúkat és megérdemelten fordítottunk. Az eredménynél fontosabb volt, hogy kidomborodtak azok a hibák, amiket javítanunk kell még a bajnokságig hátralévő időben. Összességében elégedett voltam a látottakkal.

BRÁZS ISTVÁN GÁBOR: – Jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben jól fociztunk, a másodikban pontatlanabbá vált a játékunk, sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, így kevesebb támadást tudtunk vezetni. A meccs elérte célját, rávilágított arra, hogy a rögzített szituációknál kell javulnunk.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea