Döntetlennel zárult találkozó

Döntetlennel zárult találkozó

Felkészülési mérkőzés 3.

Füzesgyarmat, 2022. január 26. 18:00 óra

Achim Á. S., Pataki Z. L., Bartók I. és Tóth B. sérülés miatt nem állhatott rendelkezésünkre. A felkészülés ezen szakaszában lejátszott mérkőzésen fáradtak, enerváltak voltunk. Az első félidő hullámzó, kiegyenlített játékot hozott, az első gólt mégis a vendégek jegyezték, az ő vezetésükkel is fordultunk. A szünet után mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, egy rövid hazaadásra lecsapva előbb Cigan egalizált, majd Raducu fejesével megszereztük a vezetést, a lefújás előtt azonban egyenlíteni tudott ellenfelünk, így pontosztozkodás lett a vége a mai találkozónak.

Füzesgyarmati SK – Körösladányi MSK 2-2 (0-1)

FSK: Fildan C. F. (Ferenczi J. M.) – Oltean S. A., Lippai T., Raducu C. S. (Már Á.), Márkus M. (Nagy N.), Cigan C.-L. (Varga J.), Hussein S., Borbély Zs. (Mazán B.), Bukor Z. M., Achim S. Z., Popescu G. R. (Pohl R.) vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

KMSK: Farkas Zs. – Czirok J., Wéber L., Szántó, Murvai D., Ruzsa Z., Vajda, Papp Zs., Szabó M. L., Malkócs M. M., Kisari T. pályára léptek még: Nagy B. A., Szabó Á., Burai D. I., Almási M., Zelenyánszki L., Farkas J., Csicsely J., Urbán vezetőedző: Ekker Attila asszisztensedző: Futaki Krisztián

Gólszerzők: Cigan C.-L. 60. p., Raducu C. S. 82. p., ill. Kisari 30. p., Csicsely 88. p.

BOROS TIBOR: – A felkészülés jelen fázisában természetes, hogy többen ólomlábon mozogtak. Nehéz volt megélni ellenben, hogy néhány játékosunknak még a kötelező minimum is megoldhatatlan feladatot jelentette ezen a mérkőzésen. Továbbra is óriási kontrasztot látok a csapaton belül, bár még így is nagyobb lesz a merítési lehetőségünk, mint az ősszel.

FUTAKI KRISZTIÁN: – Az első edzőmérkőzésünkön az volt a lényeg, hogy mindenki megkapja a terhelést. Jó csapat ellen játszottunk, abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a felkészülésben előrébb járó hazai csapatnak.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea