Meccset játszunk három és fél hónap után

Meccset játszunk három és fél hónap után

Váratlanul hétvégi játéklehetőséghez jutott a csapatunk, amely szombaton kora este Gyomaendrődön vív nem hivatalos tesztmérkőzést, a megye I. osztályú bajnokságban induló házigazdákkal.

A jelentősen átalakuló kerettel eredetileg is szerettünk volna ebben az időpontban valamilyen megye-egyes ellenféllel játszani, de mivel a csapatok döntő többsége még nyári szabadságát tölti, dugába dőlni látszott a terv. A Békéscsaba 1912 Előre ugyan felajánlott számunkra egy hétvégi lehetőséget, de két hétnyi megterhelő munkát követően még korainak találtuk a velük való találkozást, ráadásul július 15-én amúgy is megmérkőzünk egymással.
A stáb már pihenő nappá nyilvánította a szombatot a játékosok számára, amikor kapcsolatba kerültünk a gyomaendrődiekkel, akiknek ugyancsak meghiúsult az eredeti programjuk. A két gárda 18 órától vív kétszer 45 perces nem hivatalos mérkőzést.
Érdekesség, hogy a csapatunk három és fél hónapnyi kényszerű szünet után lép újból pályára. A folytatásban pedig még 5 tesztmeccs vár a fiúkra. Az ellenfelek között lesz megyei rivális Körösladány, valamint a Békéscsaba 1912 Előre és a határon túli Váradszentmárton két-két együttese is.

A tervezett felkészülési mérkőzések időrendje:
Július 4., szombat, 18.00: Gyomaendrődi FC–Füzesgyarmati SK
Július 11., szombat, 10.30: Körösladány MSK–Füzesgyarmati SK
Július 15., szerda: Békéscsaba 1912 Előre–Füzesgyarmati SK
Július 18., szombat: Füzesgyarmati SK–Váradszentmártoni KSK II. (RO/IV. liga)
Július 22., szerda, 17.30: Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II.
Július 26., vasárnap: Füzesgyarmati SK–Váradszentmártoni KSK (RO/III. liga)