Korai búcsú a kupaküzdelmektől

Korai búcsú a kupaküzdelmektől

Váratlanul rövidre sikerült a kupaszereplésünk. Az első félidőben a vezetésünkkel vonulhattunk a szünetre, azonban a második játékrészben fordítottak a hazaiak és ők jutottak a MOL Magyar Kupa második fordulójába.

MOL Magyar Kupa, 1. forduló

Mórahalom, 2021. augusztus 7. 16:30

Az első félidő a mi fölényünket hozta, számos ziccert dolgoztunk ki, egy találatunkat les címén érvénytelenítették. A szegediek egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést, azonban a hajrában Popescu fejesével és Molnár Szabolcs szépségdíjas találatával a szünetben nálunk volt az előny. A második játékrészben sajnos visszavettünk a lendületből és bár voltak lehetőségeink, a hazaiak hálóőre megakadályozott bennünket az újabb gólszerzésben, míg a vendéglátók egy lecsorgó labdát helyeztek a kapunkba, majd egy kiugratás után a kapusunk mellett ellőve azt beállították a végeredményt.

Szegedi VSE – Füzesgyarmati SK 3-2 (1-2)

SZVSE: Czirják T. – Kormányos K., Abadzic D. (Tóth B. G.), Pócs D., Csamangó T., Mészáros Z., Rádai G., Beretka P. (Csanádi I.), Fülöp T., Taci A. (Lőrinc Á.), Kelemen V. (Bakó A.) vezetőedző: Paksi Péter

Cserék: Zékány B., Laczi B., Káposzta T., Rádai B., Papp Á. T., Kelemen B.

FSK: Ferenczi J. M. – Raducu C. S., Molnár M. M. (Nagy Zs. A.), Cigan C-L., Borbély Zs., Molnár Sz. O. (Márkus M.), Popescu G. R., Achim S. Z., Lippai T. (Szántó M. S.), Pataki Z. L., Shadi H. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Fildan C. F., Sundas A.-A., Szilágyi Sz., Mazán B.

Gólszerzők: Taci A. 28. p., 62. p., Kelemen V. 58. p., ill. Popescu G. R. 40. p., Molnár Sz. O. 43. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23707/1/1633226.html

BOROS TIBOR: – Az első félidőben számos ziccerünk volt, sikerült is előnnyel pihenőre térni. A kényszerű cserék megbontották az addigi egységet, és teljesen enervált, széteső játékot produkáltunk. Gratulálok a megérdemelt továbbjutáshoz a hazaiaknak!

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea