Kizárták az Ózdot

Kizárták az Ózdot

Az Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a november 26-ai ülésén kizárta az NB III-as bajnokságból az Ózdi Kohász SC csapatát. A borsodiak valamennyi eredménye törlésre került, a kisorsolt ellenfeleik szabadnaposak lesznek, ami csapatunkat május 3-án érinti. Íme a grémium hivatalos határozata.

„A FEB az Ózdi Kohász Sport Club NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnokságban és a kötelezően szerepeltetett utánpótlás korosztályú bajnokságokban résztvevő csapatait a bajnokságból kizárta, mivel a sportszervezet a bajnokság nevezési és részvételi feltételeként előírt köztartozás-mentességét hivatalos igazolások eredeti példányainak benyújtásával igazolni nem tudta, továbbá  a Bozsik programban való részvételi, versenyeztetési kötelezettségének nem tett eleget.”

A fentiek miatt az MLSZ Versenybizottsága az LVSZ 46. § 1) bekezdés f) pontja alapján a kizárt csapat eddig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) a bajnokságban résztvevő valamennyi sportszervezetnél törli, és a kizárt csapatot a bajnoki (verseny) osztály utolsó helyére helyezi.

A módosított tabella

Kép: Egy tavaszi ózdi túrát megspórolt számunkra a fegyelmi bizottság. Fotó: Erdős Csaba