„Játszó csapattal” fogunk szembe kerülni

„Játszó csapattal” fogunk szembe kerülni

A Sényőnek sok jó focistája van, akik a grundon nevelkedtek és nincsenek elrontva, ez a mai világban mindig veszélyes – nyilatkozta Csank János, a Gyöngyös ex-edzője, még a két csapat őszi bajnokija előtt. Nos, az újonc nyírségi alakulattal kezdi csapatunk a tavaszi idényt szombaton, amely az előző idény üde színfoltja volt, és 4 pont hátránnyal mögöttünk a 6. helyet foglalja el a tabellán.

Hogy mi lehet az alig 1400-as lélekszámú település reprezentánsának sikerreceptje, arról csapatunk videóelemzőjét, Csillag Lászlót kérdeztük, aki rendre naprakész az ellenfelekből.
Elég masszív csapatról van szó, nem véletlenül állnak ilyen előkelő helyen. Számos rutinos, NB-s múlttal rendelkező labdarúgójuk van, elmondható, hogy egy „játszó csapattal” fogunk szembe kerülni, aminek kifejezetten örülünk. Ellenfelünk háza táján célként szerényen a bennmaradást hangsúlyozzák, illetve minél jobb helyezés elérését, ennek szellemében készülnek ellenünk és a következő erőpróbákra is. Megítélésem szerint a holtidőben sikerült erősíteniük, a meglévő stabil csapatukhoz olyan embereket igazoltak, akik valódi segítséget jelenthetnek. Ennek megfelelően kiélezett, jó párharcra számítunk, melynek hazai pályán mindenképpen mi vagyunk az esélyesei, és ezzel próbálunk majd élni is – mondta Csillag László.