Ismerkedés a gyulai Sanitas Központtal

Ismerkedés a gyulai Sanitas Központtal

A szombat-szerdai erőltetett bajnoki menet közepette a szakmai stáb kiemelt szerepet fordít a regenerálódásra. A hétvégi bajnoki után a gyakorlatnak megfelelően vasárnap mindenki egyénileg végezte el a kocogásból és nyújtásból előírt penzumot.

Villand Róbert volt az egyke kivétel, aki jelezte, hogy rúgást kapott a bokájára, emiatt kihagyja ezt. Hétfőn azonban ő is a társakkal együtt kelt útra a gyulai Sanitas Diagnosztikai és Gyógyászati Központba, ahol csapat regeneráló edzésen vett részt. A fiúk kipróbálhatták a legkorszerűbb testedző gépeket, és persze élvezettel tesztelték a krioszaunát is, amely olyan hidegterápiás eszköz, ami a szervezetet néhány percre -120 és –200 Celsius-fok közötti hőmérsékletnek teszi ki. A terápia maximum 3 percig tart, mely során a bőrfelszín hőmérséklete 5 fokra csökken. Ez a hőingadozás az ízületek gyulladását és fájdalmát hatékonyan enyhíti.
Reméljük, hogy a csapat hasznát látja majd szerdán ennek a kiruccanásnak, és fittebben fogadhatja a tabella második helyén álló ESMTK alakulatát.

KÉP: Vincze Dani így dacolt a -196 Celsius-fokos zimankóval