Hat új játékos került a klubhoz

Hat új játékos került a klubhoz

Szerda a szerződéskötések napja volt a csapatunk háza táján. Boros Tibor szakmai koordinátor és Márkus Zsolt klubmenedzser hat játékossal írt alá a közös munkára vonatkozó megállapodást.

A korábbi közönségkedvenc, Bajnók Imre, illetve a télen már próbázó Bartók István Dániel érkezéséről már beszámoltunk, rajtuk kívül négy új szerzemény került a csapathoz. Közös bennük, hogy valamennyi NB III-as klubot, jobbára konkurenst szolgált az előző idényben.
A névsort tartva, Benkő-Bíró Norbert a Salgótarján belső védőjeként töltötte a
múlt évet, amely bár újoncként nem tudott megragadni a harmadik vonalban, ez aligha a 26 éves labdarúgó lelkén szárad, hiszen bekk létére ötször is betalált az ellenfelek kapujába.
Posztját tekintve támadó középpályás az Erszébeti SMTK-tól igazolt Karacs Péter, aki 24 éves kora ellenére már az élvonalban is pályára léphetett. Debrecenben és a Honvéd Futball Akadémián nevelkedett, a Nyíregyháza színeiben szerepelhetett egyetlen alkalom erejéig az NB I-ben is. A másod- és harmadosztályban lényegesen több meccse van különböző klubokban, az utóbbi két idényét azonban beárnyékolta egy makacs sérülés, amiből szerencsére maradéktalanul felépült.
Országos szinten a legismertebb név talán Katona Györgyé az érkezők közül, aki az anyagi nehézségei miatt megszűnő Nyírbátor színeiben járt utoljára Füzesgyarmaton, a tavaly augusztusi bajnoki rajt során. A 31 esztendős játékos a korábbi években NB II-es és NB III-as csapatokban szerepelt, de van több élvonalbeli meccse is a kaposvári éveiből. Vérbeli csatár, legutóbb 13 találatig jutott, de házon belül azt reméljük, hogy Popescu Robert és Székely Dávid hathatós teherletételével akár ennél is termékenyebb lehet.
A hátsó alakzat stabilitását hivatott elősegíteni Meiszter Márk, a Taksonyból szerződtetett védő, aki az első NB III-as évén van túl azok után, hogy tavaly nyáron Pest megyei bajnokként felkerült a zöld-fehér együttessel. Nem is sikerült rosszul a 22 éves labdarúgó szezonja, hiszen stabil helye volt a kezdőben, amikor edzője rendelkezésére tudott állni.
– Célirányosan, a meglévő játékrendszerünkbe kerestünk labdarúgókat. Egyfelől a további előrelépés vezérelt bennünket, másrészről pedig, hogy egészséges konkurenciaharcot teremtsünk minden poszton. Vannak további egyezségeink is, de akiknek június végéig hatályos élő profi szerződésük van, azoknak a kilétét csak a felkészülés kezdetén hozzuk nyilvánosságra, az esetleges jogi viták elkerülése érdekében nyilatkozta Boros Tibor, a sárrétiek szakmai koordinátora.