Győzelemmel feledtetni a Ceglédi fiaskót!

Győzelemmel feledtetni a Ceglédi fiaskót!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában három mérkőzés híján lezárult az őszi idény. Az elmaradt találkozók pótlása csütörtökre marad, ekkor lép pályára a csapatunk is, amelyre Egerben vár még egy rangadó.

A győztes jutalma az lesz, hogy dobogón telelhet a csoportból kimagasló Tiszakécske-Jászberény duó mögött. Pillanatnyilag a házigazdák helyzete annyival kedvezőbb, hogy egyetlen ponttal több van a számlájukon, és a formájukkal sem lehet különösebb probléma, hiszen a legutóbbi négy meccsüket megnyerték. Az utolsó vereségüket november 8-án éppen hazai környezetben szenvedték el a Jászberénnyel szemben.

Mi Cegléden balszerencsés körülmények között veszítettünk múlt héten. Noha játékban sikerült felülmúlnunk a házigazdákat, a helyzetkihasználással adódtak gondjaink, így pedig a hátul elkövetett szarvashibákat képtelenek voltunk korrigálni.

– A tavasszal a tavalyi bajnokság legfájóbb, egyben sorsfordító mérkőzését játszottuk le Egerben. Most nem akkora a tét, ennek ellenére más eredményt nem tudok elfogadni a csapattól, csak a győzelmet. Cegléden nem nekünk kedvezett az eredmény, így most a kollektívának és az alulteljesítő játékosoknak is lehetőség nyílik a korrigálásra – nyomatékosította Boros Tibor szakmai koordinátor, aki a tartósan maródi Lippai Tibor és Csörgő Raul mellett a szintén sérüléssel bajlódó Molnár Szabolcsra sem számíthat.

A találkozó élőben is nyomon követhető lesz majd az alábbi elérhetőségen:  https://www.facebook.com/egrifocitv

NB III Keleti csoport, 13. forduló
December 10., csütörtök, 13.00
Eger SE–Füzesgyarmati SK
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion
Vezeti: Kovács Tamás (Szabó Dániel, Kovács Zoltán)

Kép: Boros Tibor csak a győzelmet tudja értékelhető eredményként elképzelni. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap