Győzelemben reménykedünk

Győzelemben reménykedünk

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi második játéknapján Egerbe látogat a csapatunk. A március 15-i ünnep miatt a komplett 19. fordulót szombaton bonyolítják le, a vírushelyzet által megtett intézkedések nem teszik lehetővé nézők jelenlétét.

A télen jelentősen megerősített egriek a Hatvan elleni hazai megyei rangadón csak gól nélküli eredményt értek el, így azután nem tudtak előrelépni a tabella 11. helyéről.
– Egy bajnokaspiráns csapatot fogadunk a hétvégén. Furcsa mérkőzésnek nézünk elébe, mert a csapaton egy betegség hullám söpört végig, a találkozó pedig zárt kapus lesz. Kiemelt fontosságú lesz, hogy mentálisan erősek legyünk, és a körülmények ellenére egységesen és igazi csapatként lépjünk pályára. A szombati napon mindenkinek össze kell szorítania a fogát és egyéni legjobbját kell adnia a csapat sikeressége érdekében –
nyilatkozta az egri klub honlapján Sütő Szilárd, a házigazdák vezetőedzője.
A mi rajtunk sem sikerült eredményesebbre, a hosszabbításban még büntetőből sem tudtuk bevenni a vendég ESMTK kapuját, ezért is kellett megelégednünk a döntetlennel, az elhullajtott két pont viszont még könnyen hiányozhat a végelszámoláskor. Ráadásul ennek eredményeként most már aligha lehet hibázni annak érdekében, hogy a DEAC együttesével szemben megőrizhessük a vezető pozíciót.
Sajnáljuk a balszerencsésen elhullajtott pontokat, úgy gondolom többet tettünk a győzelem érdekében, mint az ellenfelünk, de most már csak az Eger elleni kihívásra fókuszálunk. Igyekeztünk a lehető legkörültekintőbben felkészülni a házigazdákból, és bízunk abban, hogy ez eredményre vezet bennünket. Ondrejó Tamásra és Pataki Zalánra sérülés miatt nem számíthatunk, mindenki más hadra fogható – fogalmazott Csillag László vezetőedzőnk.

NB III Keleti csoport, 19. forduló
Március 14., szombat, 14.30.
Eger SEFüzesgyarmati SK

Vezeti:
Kátai Gábor (Benkő Róbert, Gavalla-Kulcsár Judit).

Kép: Máriusz jó játékára nagy szükségünk lesz Egerben. Fotó: Erdős Kiara