Gól nélküli Tisza-parti vendégjáték

Gól nélküli Tisza-parti vendégjáték

Gól nélküli döntetlennel zártuk a bajnokság első felét Tiszaújvárosban. A begyűjtött ponttal csapatunk éppen leszorult a dobogóról, ahová a hét közben edzőt váltó Jászberény léphetett fel, miután legyőzte  a Sényőt. A bajnokság november 25-én a tavaszról előrehozott fordulóval zárul.

FC Tiszaújváros–Füzesgyarmati SK 00
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Tiszaújváros,
100 néző. Vezette: Horváth Máté (Tőkés Róbert, Szabó Ferenc Szilárd).
Tiszaújváros: Tóth Cs. – Molnár M. (Kertész, 72.), Papp F., Fodor, Illés – Bussy, Burics – Dajka, Hussein (Faggyas, 80.), Pap Zs. – Nagy D. Vezetőedző: Gerliczki Máté.
Füzesgyarmat: Fildan – Kinczel, Vincze Á. (Nagy T., 83.), Toca, Pataki – Achim – Prasler (Lukács, 46.), Kis Sz., Villand, Székely – Pölöskei (Styecz, 87.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Hullámzó játék jellemezte az egész mérkőzést. Hol az egyik, hol a másik fél kapta el a fonalat, enyhe mezőnyfölényt kialakítva, de ekkor sem igazán tudták a másik védelmét zavarba hozni. A második félidőben akadt egy vitatható kezezés a hazai 16-oson belül, amiért a játékosaink büntetőt reklamáltak, de a takarásban lévő játékvezető a házigazdák nagy szerencséjére nem látta az esetet.
Összességében kiegyenlített játék folyt, csapatunk végig szervezett volt, valamivel többet is kezdeményezett, de ezen a napon nem volt meg a győzelem megszerzéséhez szükséges plusz.
Jó:
Fodor, Papp F., Illés, Burics, ill. Toca, Achim, Kis Sz., Villand.
Gerliczki Máté: – A múlt heti vereség után stabilabbá kellett tennünk a csapatjátékunkat, amit az ellenfél helyzet nélküli játéka igazolt. Ugyanakkor nagy helyzetünk nekünk sem volt, csak néhány lehetőségünk, ezért a döntetlen reális.
Boros Tibor: –
Mivel az utolsó percben a tízes számú játékosom, az általa hét közben sokat gyakorolt kipattanó utáni szituációból centiket tévedett, így meg kellett elégednünk a döntetlennel, ami tulajdonképpen nem áll távol a látottaktól.

Kincses Gábor

Kép: Toca Bogdan nagyot küzdött Tiszaújvárosban is a hazai támadókkal. Fotó: Nagy Marcell