Fagyszabadságot kaptak a játékosok

Fagyszabadságot kaptak a játékosok

Pénteken is változott a csapat előre eltervezett programja. Azok után, hogy a DEAC-pálya alkalmatlansága miatt a debreceni klub előző nap kérte a szombati NB III-as bajnoki elhalasztását, a menedzsment lázas kutatómunkába kezdett.

Szombatra kerestek edzőpartnert, hogy ne kelljen játék nélkül maradniuk, és valamilyen szinten modellezhessék a hétvégét.
Igyekeztünk több vasat tartani a tűzben, hiszen számos csapat neve merült fel megye-egyes szinttől az NB II-ig. Tárgyaltunk az Érd, a Soroksár, a III. Kerületi TVE, a Mórahalom, a Hódmezővásárhely, a SZEOL, az Előre II. és a Gyula vezetőségével, egy-két ígérvénnyel is rendelkeztünk, de a pénteki napközi havazás hatására egyik sem realizálódott, mindenki visszalépett újságolta el Boros Tibor, aki így maga sem tehetett mást, mint pihenőt vezényelt hétvégére labdarúgóinak.
A péntek délután azonban még akadt némi feladat: a játékosok megtisztítottak a hótól egy húszszor húsz méteres mezőt a pályán, ahol egy átmozgató labdás tréninget tartottak.
Nem is feltétlenül nevezném edzésnek a mai foglalkozást, legfeljebb a lapátolás részét. Inkább csak amolyan örömjáték volt nyolc-nyolc, illetve öt-öt ellen. A gyakorlást követően közös vacsora szerepel a programban, majd holnap délig csapatösszetartás van, azt követően azonban két napos pihenőt kapnak a fiúk a hétfő délutáni tréningig – fűzte hozzá a vezető, akinek a reményei szerint jövő héten már tényleg tétmérkőzésen is kipróbálhatják magukat, a csapat ugyanis már nagyon várja ezt.