Elmaradtunk önmagunktól, elmaradt a pontszerzés is

Elmaradtunk önmagunktól, elmaradt a pontszerzés is

Mérsékelt teljesítménnyel szenvedtünk vereséget vasárnap Salgótarjánban. A hátsó alakzatunk az elején kihagyott a sereghajtó otthonában, amit később a megszokottnál tompább játékkal nem sikerült korrigálni, így értékes pontok csúsztak ki a kezünkből.

Salgótarjáni BTC–Füzesgyarmati SK 10 (10)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Salgótarján,
250 néző. Vezette: Kátai Gábor (Köteles Csaba, Skover Péter).
Salgótarján: Megyeri – Bata (Boros, 88.), Benkő-Bíró, Híves (Szandai, 77.), Czutor – Tóth O., Tóth M., Sárközi, Magos – Tarlósi M. (Ribarics, 67.), Tarlósi P. Vezetőedző: Vágó Attila.
Füzesgyarmat: Fildan – Vincze Á. (Prasler, 46.), Raducu, Toca (Lukács, 73.) – Achim, Székely, Villand, Pataki – Styecz (Nagy T., 64.), Pölöskei, Balogh A. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Tarlósi P. (3.).

Jószerivel még el sem hangzott a kettő-három éljen, máris előnyhöz jutottak a házigazdák. Magos tört előre a bal oldalon, középre ívelt labdáját Tarlósi Patrik bólintotta Fildan kapujába, 10. Ezzel a több mint 400 perce tartó kapott gól nélküli szériánk is megszakadt, de ennél nagyobb baj, hogy teljesen kizökkentett bennünket a korábbi kerékvágásból. A tarjániak semmi extrát nem csináltak, mi viszont eddig nem jellemző módon ipari mennyiségű hibát követtünk el, szerencsénkre azonban a defenzív nógrádiak nem tudtak tőkét kovácsolni maguknak ezekből.
A második félidőre hadrendet váltottunk. Feljebb toltuk a védekezést és egyértelműen az akaratunk érvényesült. Folyamatosan érkeztek a pontrúgások, beadások és bedobások a tarjáni kapu elé, ezek közül néhány ziccer is kialakult, de a hősiesen küzdő hazaiak kezét mindvégig fogta Fortuna ezen a napon. Olyan meccs volt a mostani, melyen semmi nem sikerült nekünk. Az első félidő produktumának a hozadékaként esetleges mederbe terelődött a játék, ami a házigazdáknak kedvezett.
Jó:
Megyeri, Magos, Benkő-Bíró, Czutor, Tóth M., ill. senki.
Boros Tibor: – A mai produktumunk mind egyénileg, mind csapatszinten rengeteg kívánnivalót hagyott maga után. Az okokat illetően vannak elképzeléseim, de remélem, hogy jövő hét elejére sikerül konkrét választ találnom rá, és visszatérhetünk arra az útra, amelyről most letévedtünk.

Dr. Kincses László

Címlapon: Balogh Alexék ezúttal nem találták a megszokott játékukat