Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

Ellenfélmustra Csillag Lászlóval

Vasárnap a Mátra-alján van jelenése a csapatunknak. A házigazda gyöngyösiek Jászberényben „vállalható vereséggel”kezdték az évet, de mivel csak 3 pont előnnyel rendelkeznek a kiesés által leginkább veszélyeztetett négyes előtt, ezért számukra sem mellékes a hazai bemutatkozás.

Az ellenfelek feltérképezéséért felelős asszisztensedzőnk, Csillag László szerint küzdelmes 90 percre van kilátás, ezzel együtt a 3 pont megszerzése lesz az egyértelmű cél.
– A Jászberényi felvételből az derült ki számomra, hogy a hétvégi ellenfelünk jól védekező, masszív csapat, elöl pedig elsősorban a rögzített szituációkból próbálnak tőkét kovácsolni, erre nekünk is nagyon koncentrálnunk kell majd. Igazoltak két-három új embert, akikkel nagyobb a merítési lehetőségük, ennek megfelelően stabilabbak lehetnek tavaszra. Fel kell készülnünk arra, hogy masszív ellenállásba ütközünk majd. A támadójátékuk a 4-4-2-es felállásra alapul, ebből zárnak vissza védekezésben 4-5-1-es formációra. Ettől függetlenül nekünk a saját elképzeléseinket kell eredményre vinnünk, hogy győztesen jöhessünk le a pályáról. Nincs apelláta, nyernünk kell, és ha úgy tudunk játszani, mint a Sényő ellen tettük, azzal már jók lehetünk… hangzott Csillag László monológja.