Elfogytunk az év végére

Elfogytunk az év végére

Nyolc napon belül harmadszor lép pályára csapatunk, az NB III-as labdarúgó-bajnokságban a 36. forduló programját bonyolítják le vasárnap. A szomszédvárba, Debrecenbe látogatunk, ahol kora délután a „Loki” tartalékjaival csatázunk.

Már 14.30 órától útjára indul a labda, szemben a nagy többséggel, ahol 18 óra a kezdés. A debreceni fiatalok immár nyolc meccse veretlenek, ezzel pillanatnyilag a 12. helyet foglalják el a Keleti csoport tabelláján. A sok döntetlen miatt még nem érezhetik magukat teljes biztonságban, előnyük 4 pont a már kiesésre álló riválisokkal szemben. A mi csapatunk jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el, és ennek megtartása lehet a legoptimistább forgatókönyv is számunkra az évzárást illetően. Amennyiben nem az elképzeléseink szerint alakul a végjáték, akkor sem lehetünk hetediknél rosszabbak.

– Figyelembe véve a sok hiányzót, a hétközi Diósgyőr elleni győzelem a bravúr kategóriába tartozott. A helyzetünk a létszám tekintetében azóta sajnos tovább romlott, hiszen Márkus csúnya rúgást kapott, Luis Ramos „kisárgult”, ráadásul az U19-es mérkőzést is ezen a napon rendezik, emiatt kérdéses, hogy mindkét csapatot hogyan tudjuk teljes létszámmal kiállítani. Szakmázni nincs is különösebb értelme, úgy számolok, ha valamennyi bevethető fiatalunkat visszarendelem, akkor még két mezőnycserénk is lesz. A gondjaink miatt meglepetés lenne a győzelem, de bízom benne, hogy az utolsó két meccsre már közel teljes létszámmal tudunk kiállni, így az utolsó négy mérkőzésre meghatározott részcélokat teljesíteni tudjuk – foglalta össze az aktualitásokat Boros Tibor szakmai koordinátor.

NB III Keleti csoport, 36. forduló
Május 16., vasárnap, 14.30
Debreceni VSC II.–Füzesgyarmati SK
Debrecen, DEAC Sporttelep
Vezeti: Újhelyi Tamás (Hovanecz Máté László, Szilágyi Zsolt)

Kép: A hét második felében már csak átmozgató jellegű, frissítő edzéseket tartott a stáb az egészséges játékosoknak. Fotó: Erdős Csaba