Egy újabb jó képességű csapat ellen játszunk

Egy újabb jó képességű csapat ellen játszunk

A harmadik felkészülési mérkőzését vívja szombaton délelőtt csapatunk. Az ellenfél a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata lesz, amely most esett ki a második vonalból, de mivel a Közép csoportba nyert besorolást nem lesz rivális a közelgő bajnokságban. A találkozó 10 órakor kezdődik Gyulán, a Grosics Akadémia center pályáján.

Tizenhét mezőnyjátékossal és két kapussal készülünk az aktuális erőpróbára. Toca Bogdan, Sebe Attila és Kis Szabolcs sajnos nincs bevethető állapotban, Styecz Milán és Nagy Tibor egyéb elfoglaltsága miatt fog hiányozni, Popescu Robert pedig változatlanul a rehabilitációját végzi mondta elöljáróban Oláh Ferenc vezetőedző, aki több próbajátékosra is számíthat.
Közülük Tiponut Eriktől elköszöntünk, Prasler Thomas és Szilágyi Márió viszont szerephez jut a Szeged ellen is.
Két fontos célkitűzésünk van a holnapi mérkőzés kapcsán. Szeretnénk viszont látni az ezen a héten gyakorolt két taktikai elemet, a másik fontos célkitűzésünk pedig a csapat további összecsiszolása, melynek fontos része az új fiúk fokozatos beépítése a szerkezetbe. Ismeretünk szerint egy jól felkészített, erős ellenféllel találkozunk. Bízunk benne, hogy jó meccset tudunk játszani, ami a további fejlődésünket szolgálja majd fejtette ki az elképzelések kapcsán Oláh Ferenc.

KÉP: Tiszakécse után egy újabb jó képességű csapat otthonába látogatunk. Fotó: Duna Aszfalt-TVSE