Bízzunk önmagunkban!

Bízzunk önmagunkban!

Célegyenesbe érkezett csapatunk felkészülése, hétfőtől a bajnoki ritmusra álltunk rá, melynek zárását a Sényő elleni hazai bajnoki jelenti.

A szombati, kecskeméti utolsó tesztmeccsen a fiúk sajnos nem tudták kiváltani a „prémium” gyanánt felkínált szabadnapot, ennek megfelelően délután a bucsai füves pályán volt jelenése mindenkinek. A keddi nap délelőtti tréningjét konditeremben végezték a játékosok, délután pedig a megszokott hazai környezetben gyakoroltak. Bár a felkészülés viszontagságai miatt nincs feltétlenül hurrá hangulat, mindenki abban bízik házon belül, hogy a bajnokság „más kávéház” lesz.
Elsősorban magunkba kell néznünk, hogy mit csináltunk rosszul, vagy mit csinálhatunk még jobban. Ha odakoncentrálunk és kiküszöböljük az egyéni hibákat, akkor minden meccset megnyerhetünk. Kecskeméten a játékunk már biztató volt, ugyanakkor nem tartott ki végig a koncentráció, emiatt elmaradt a jó eredményt. Ettől a héttől azonban már csak a bajnokságra és az előttünk álló hétvégi ellenfélre koncentrálunk, minden más dolgot, bajt kizárunk az életünkből. Nyerni akarunk a Sényő ellen, azzal a szurkolók a menedzsment és mi játékosok is lezárhatnánk a felkészülési időszak nehézségeit. Bízunk magunkban, egymást segítve ott folytathatjuk, ahol az őszi idényt letudtuk. Hajrá Gyarmat! – mondta a csapatkapitányunk, Fildan Calin.

Kép: A csapatkapitányunk szerint játékosaink bíznak magukban. Fotó: Ács Zsolt Jr.