A szezon legjobb játéka 3 rúgott gólt és 3 pontot ért

A szezon legjobb játéka 3 rúgott gólt és 3 pontot ért

Füzesgyarmati SK–Putnok FC 31 (20)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. Vezette: Kakukk Szabolcs (Szilágyi Zsolt, Csákó Patrik).

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Toca, Raducu (Urbanowski, 93.), Pataki – Achim S., Oltean (Bódis, 78.), Kis Sz., Cigan (Szabó B., 87.) – Kiss G. (Virág, 78.), Popescu (Orovecz, 93.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Putnok: Pápai – Sághy (Petrecskó, 68.), Csiki, Sramkó, Buda (Komári, 68.) – Nemes, Galacs, Vajda (Juhos, 68.), Dobrovolszki (Csutora, 68.) – Nagy Zs., Fülöp (Gellén, 46.). Vezetőedző: Szala Ákos.
Gólszerző: Popescu (8.), Kiss G. (29., 64.), ill. Nagy Zs. (81.).
Jól indult a mérkőzés  számunkra, hiszen már a 8. percben az ellenfél kapujába juttattuk a labdát. Popescu és Pápai egyszerre ugrott fel egy gyertyaként kapu elé hulló labdára, a kapus elvétette az ívét, így a támadó átfejelte fölötte a játékszert. Lendületben maradtunk, kreatív játékkal leptük meg ellenfelünket. A középpályán jól szűrtük a putnokiak kibontakozó akcióit, a saját kezdeményezéseink pedig sok fejtörést okoztak az ellenfélnek. Szűk félóra múltán növelte is előnyét csapatunk. Egy kontratámadás során Popescu ezúttal az előkészítésben jeleskedett, pontos passzal szolgálta ki Kiss Gábort, aki három becsúszó védőt megtréfálva, a labdát megbökve emelt a putnoki kapuba.

Szünet után is mi voltak aktívabbak. A nagy kedvvel játszó Kiss Gábor szemfülessége újabb találathoz segített minket a játékrész derekához közeledve. A négyes csere jótékony hatást gyakorolt a putnokiak teljesítményére, összességében azonban nem volt bennük annyi, hogy visszajöjjenek a meccsbe. A hajrában egy védelmi figyelmetlenséget kihasználva sikerült szépíteniük, akkorra azonban már az érdemi dolgok eldőltek a pályán.

Az idény legjobb játékával arattunk teljesen megérdemelt sikert, ezzel a második helyről is letaszítottuk a borsodiakat.

Jó: Kiss G. (a mezőny legjobbja), Popescu, Cigan, Toca, ill. Sramkó.

Boros Tibor:Erre a mérkőzésre is megtaláltuk a motivációnkat. Hozzáállásban és helyzetkihasználásban egyértelműen az ellenfél fölé nőttünk, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Szala Ákos:- A gyarmatiaktól azt kaptuk, amit vártunk, de ennek ellenére sikerült magunkat megvernünk. Gratulálok a Füzesgyarmatnak.