A Putnokkal összejött a halasztás

A Putnokkal összejött a halasztás

Sikerült elhalasztani csapatunk szerdai bajnokiját, amely ezen a napon pótolta volna a Putnokkal szemben elmaradó találkozóját.

A kalandos előéletű mérkőzést eredetileg még szeptember 13-án rendeztük volna a 10. forduló programjában, de a borsodiaknál akkoriban tetőzött a Covid-járvány, emiatt kértek halasztást. Az új időpontot november 18-ára tűzték ki, de ez most nekünk nem jött jól. A kialakult helyzet miatt Boros Tibor kérte az újabb ütemezést, amit a putnokiak elfogadtak, így a két együttes randevúja november 25-én lesz megejtve.

– Megköszönjük Koszta Péter szakmai igazgató, Kepecz Zsolt technikai vezető és Tamás Barnabás polgármester úr sportszerű hozzáállását. A fair play-be vetett hitünk újból sokat erősödött a gesztusuk révén – mondta el a szakmai koordinátor, aki így további négy napot nyert a sorok rendezésére, csapatunk ugyanis vasárnap a Sajóbábony ellen lép pályára legközelebb.

Óvintézkedésből a játékosok egyelőre változatlanul önállóan edzenek. Mivel a visszatérők létszáma szépen gyarapszik, a hétvégi bajnoki mérkőzés megrendezésének vélhetően már nem lesz akadálya.

Kép: A kapitányunk, Fildan Calin és a védelem oszlopát megtestesítő Raducu Sorin játéka is előtérbe kerül vasárnap. Fotó: Erdős Csaba