A pohár félig üres

A pohár félig üres

NB III. Keleti csoport, 27. forduló

Füzesgyarmat, 2022. március 27. 16:00 óra

Változatos mezőnyjáték közepette a 16. percben megszereztük a vezetést, Achim S. Z. 25 méterről jobb külsővel tekert a sarokba. A folytatásban sem unatkoztak a kilátogató nézők, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, Bukor azonban egyedül dönthette volna el a találkozót a javunkra már az első félidőben, de nem tudott élni az adódó lehetőségekkel.
Szünet után az első akciójából egyenlítettek a vendégek, Kubó  rúgta kapura a labdát, amely Fildanról felpattant, és a nagy kavarodásban Gyurkó eszmélt elsőként és juttatta a hálóba a játékszert. Ez a játékrész inkább a közlekedésieké volt, mezőnyfölényt alakítottak ki, mi pedig nehezen tudtuk megtartani a labdát, a helyzeteket azonban stabilan tudtuk megakadályozni, így a döntetlen összességében reálisnak tekinthető.

Füzesgyarmati SK – BKV Előre 1-1 (1-0)

FSK: Fildan C. F. – Borbély Zs., Oltean S. A., Lippai T., Pataki Z. L. – Bartók I. D. (Bukor Z. M.), Hussein S., Márkus M. (Achim Á. S.), Cigan C.-L. – Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Nagy N. J., Tóth B., Pohl R., Mazán B.

BKV: Szüsz M. T. – Kubó G., Girán M., Szabó N. Á., Forgács P., Ferkó Á., Csanálosi P., Mile Zs., Gyurkó M., Nagy A., Szabó Á. P. vezetőedző: Albert Flórián Ferenc

Cserék: Paládi B. M., Jáger R., Dömök E., Benkovics A. P., Egressy M.

Gólszerzők: Achim S. Z. 16. p., ill. Gyurkó M. 47. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/27/1632286.html

BOROS TIBOR: – Az összkép alapján a végeredmény reális. Hiányérzetem csupán amiatt lehet, hogy rosszul „nyúltunk a mérkőzésbe”, még egyszer ilyen hibába nem eshetek. A mai eredménnyel klubrekordot döntöttünk a pontosztozkodások tekintetében.

Jók: Fildan C. F., Oltean S. A., Achim S. Z., Cigan C.-L. ill. Szabó N. Á., Szabó Á., Ferkó Á.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea