A második félidőre szétcsúsztunk

A második félidőre szétcsúsztunk

Balul sült el csapatunk szombati edzőmérkőzése. A Bihar megyei I. osztályt 10 pont előnnyel vezető nagy múltú Nagyváradi AC volt a vendég, amely a második félidőben négy góllal büntette a széteső játékunkat.

Füzesgyarmati SK–Nagyváradi AC 04 (00)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. Vezette: Takács T.
Füzesgyarmat: Ivicsevics – Achim S.,
Vincze Á., Raducu, Benkő-Bíró, Pataki – Székely, Achim Á., Máriusz, Kovács D. – Cigan. Játszott még: Kis Sz., Katona Gy., Fejes. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.
Nagyvárad: GheteCopil, Stan, Panti, Iova, Has, Letan, Iacob, Lezeu, Ciocan, Dobrescu. Játszott még: Debre, Blagea, Ardezian, Man, Roman, Cherman, Balog. Edző: Farkas Florin.
Gólszerző: Ciocan (55.), Iacob (58.), Lezeu (66., 70.).

Az első félidőben több szép támadást felépített a csapatunk, bár egy-egy kontrából és pontrúgásból a vendégek is veszélyeztettek. Előttünk azonban  több ziccer is adódott, de ezek rendre kimaradtak. Az egyik ilyen lehetőségnél Székely Dávid lekészítését Kovács Dávid juttatta a hálóba, de a gólt nem adta meg a játékvezető.
A második félidőben cserével próbáltuk orvosolni a megmutatkozó hiányosságokat. Ez a próbálkozás azonban a visszájára sült el, mert a középpályás sor védekezése híján átjáróházzá vált a pálya közepe, amit a gyors váradi fiatalok rendre ki is használtak.
Boros Tibor: – Az első félidőben csak egy-egy apróság hiányzott ahhoz, hogy ideálisnak mondhassam a játékunkat. Ezen szerettünk volna finomítani a második félidőre, de a próbálkozásunk nem működött. Hamarjában szétesett a játékunk, amit a bekapott gólok után már nem tudtuk visszájára fordítani.

Kép: A kék mezes váradi fiatalok jó benyomást tettek magukról a mérkőzésen. Fotó: CAO/Facebook