A licencünk már NB II-es

A licencünk már NB II-es

Pénteken ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőfokú licencadó bizottsága. A grémium folytatja le az NB I-es és NB II-es csapatok 2020/21-es évi licenckérelmi alapeljárását, amely most jutott el ahhoz a „fázisához”, amikor döntés született a bajnoki szezonra benyújtott dokumentációk elfogadásáról vagy hiánypótlásáról.

A bizottság az elbírálások kapcsán hozott határozatokat minden érintett számára megküldte az IFA elektronikus rendszeren keresztül. Csapatunk is érdekelt volt. Bár csak a második helyen álltunk, amikor vége szakadt az évnek, de ekkor már javában zajlott az alapeljárás, így megmaradtunk az eredeti tervük mellett, és az NB II-es indulást biztosító feltételek teljesítését vállaltuk.
Ma kiderült az is, hogy eredményes volt a háttérmunka, hiszen a bizottság hiánypótlás nélkül megadta számunkra a másodosztályú licencet. Sajnos a részvételben még nem lehetünk biztosak, a sorsunk immár azon múlik, hogy hány csapattal rajtol el a következő szezon. Erre vonatkozólag több változat is napvilágot látott már, de konkrét döntés csak a hiánypótlás június eleji lezárása után születhet, azt követően válhat véglegessé a mezőny.

A határozat letöltése: