A felturbózott „kis Loki” ellen bravúros egy pontot szereztünk

A felturbózott „kis Loki” ellen bravúros egy pontot szereztünk

Ponttal tért haza vasárnap Debrecenből NB III-as labdarúgócsapatunk, amely immár hetedik bajnoki mérkőzését hozta le zsinórban veretlenül. Az első félidőben még vezetésre álltunk, ám szünet után egyenlített a „kis Loki” és végül a két gárda „békés” döntetlennel zárta a bajnokság 11. fordulóját.

Debreceni VSC II–Füzesgyarmati SK 11 (01)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Debrecen, 150 néző. Vezette: Nagy Attila László (Pálinkás Donát Ferenc, Piskóczi Viktor).

Debrecen II: Erdélyi – Gomes, Manrique, Tordai, Baranyai – Dreskovics, Takács B., Kyziridisz, Major (Fűzfői, 76.) – Cibla, Rácz B. (Bökönyi, 85.). Vezetőedző: Máté Péter.
Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Toca (Vasziljevics, 46.), Raducu, Pataki – Achim S. (Bódis, 60.), Oltean, Kis Sz. (Szabó B., 60.), Cigan (Orovecz, 66.) – Kiss G. (Szilágyi, 83.), Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Manrique (54.), ill. Kiss G. (17.).
Az előző napi NB I-es meccskeretből hatan lépek pályára a hazaiaknál. Ez meg is látszott a mérkőzés elején. Számunkra negyedóra kellett mire belerázódtunk a játékba, de az első helyzettel kecsegtető akciónkat góllal zártuk a kiváló heti formát mutató, fiatal Kiss Gábor révén. A folytatásban kiegyenlített játék folyt, kevés kapu előtti veszéllyel.

A második félidőben hamar kiütközött, hogy a sorozatterhelés hatására rutinos kulcsembereink számára túlságosan nagy az iram. Mire próbáltunk frissíteni, megszületett a hazai egyenlítő gól. Úgy tűnt, hogy bajba is kerülhetünk, de hősiesen kivédekeztük a debreceni akciókat és még a szerencse is a pártunkra állt, így nem érdemtelenül szereztünk pontot.

Jó: Manrique, Kyziridisz, Dreskovics, Takács B., ill. Fildan, Achim Á., Raducu, Oltean, Bódis, Kiss G.

Boros Tibor:Látva az ellenfél összeállítását és magát a mérkőzést, ajándéknak kell tekintenünk a megszerzett pontot, ugyanakkor mindent meg is tettünk érte.

Máté Péter: A vendégek megbüntették az első hibánkat, utána jól játszottunk, sikerült egyenlítenünk, megvoltak a meccslabdáink, de most ilyen passzban vagyunk, hogy ezek kimaradnak. Értékesnek ítélem meg az 1 pontot.