Vereség hazai pályán

Vereség hazai pályán

Nem termett pont hazai pályán  csapatunknak az NB III.-as bajnokság 36. fordulójában. Vasárnap hazai pályán maradtunk alul a BKV Előre együttesével szemben, ezzel nem tudtunk elmozdulni a kieső helyről.

A gyorsan bekapott gól megzavart minket,  bár a mezőnyben stabilan járattuk a labdát, hátul ki-ki nyíltunk. Ezt használták ki a közlekedésiek a második találatuk során is a félidő derekán. A szünetet követően megpróbált „új életet” kezdeni a bennmaradásért küzdő együttesünk. Ennek lett a hozománya a szépítés is, amit Pataki szögletéből Raducu fejese eredményezett. Az utolsó húsz percre szinte kettészakadt a pálya,  felívelt labdákból próbáltunk eredményt kicsikarni, de tiszta helyzetet nem sikerült kialakítanunk, így pont nélkül maradtunk a fővárosiakkal szemben.

Jó: Raducu, ill. Kubó, Gyurkó, Csanálosi.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–BKV Előre 1–2 (0–2)
Füzesgyarmat, 150 néző
Vezette: Ujhelyi Tamás (Márkus Péter, Elek Balázs).

Füzesgyarmat: Fildan – Soós, Bódis, Raducu, Pataki Z. – Achim Á., Urbanowski (Szabó B., 46.) – Achim S., Kis Sz., Bartók (Pohl, 66.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

BKV Előre: Horváth G. – Csanálosi (Bán, 81.), Forgács, Szabó N., Girán – Kubó, Szabó Á., Takács, Tóth Sz. – Gyurkó, Benke (Popov, 61.). Vezetőedző: Albert Flórián.
Gólszerző: Raducu (59.), ill. Gyurkó (4.), Kubó (24.).

Boros Tibor: – Sajnos nem tudtunk felülkerekedni a problémáinkon, hiába sikerült feljavulnunk a második félidőre, ez most kevés volt, azonban a remény hal meg utoljára.