Végre újabb győzelmet zsebelhettünk be

Végre újabb győzelmet zsebelhettünk be

NB III. Keleti csoport, 11. forduló

Füzesgyarmat, 2021. október 10. 15:00 óra

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen már a 7. percben vezetéshez jutottunk, Pataki középre tekert szabadrúgását Raducu fejelte a hálóba. Jó iramú, változatos játék folyt a pályán, a vendégek is veszélyeztetni tudtak, de nekünk is voltak lehetőségeink. Achim Sebastian előbb éles szögből még ellőtte a labdát a kapu előtt, de ezt követően mintaszerűen kanyarította a játékszert Popescu fejére, aki a sényői kapuba bólintott. A második játékrészben lendületben maradtunk, de a vendégek kiállítása minket zavart meg, és egyéni hibánkból ellenfelünk szépíteni is tudott. Ezután vérszemet kaptak és vagy Fildan, vagy épp Fortuna mentett meg minket az újabb találattól. A hajrában Molnár Márkó előtt is adódott lehetőség, de ziccerben hibázott. Az utolsó pillanatig nyílt volt a meccs, amit magunknak tettünk nehézzé, de az élet visszaadott egy picit abból, amit korábban elvett, így bezsebelhettük a győzelmet.

Füzesgyarmati SK – Sényő-Carnifex FC 2-1 (2-0)

FSK: Fildan C. F. – Raducu C. S., Achim Á. S., Szántó M. S. (Márkus M.), Molnár M. M. (Molnár Sz. O.), Karikás K. N., Popescu G. R., Achim S. Z., Lippai T., Pataki Z. L., Hussein S. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Komáromi J., Ferenczi J. M., Sundas A.-A.

SFC: Járvás L. – Klepács K., Fabu M., Toldi A. D. (Fenyőfalvi D.), Farkas M., Schmidt P., Lakatos L. (Szilvási P.), Tóth M., Kapacina V., Vámos M. (Kalocsai L.), Orosz M. edző: Imrő László

Cserék: Nagy M. Zs., Bodó G., Barta G. T., Páll Zs., Jócsák D.

Kiállítva: Orosz M. 52. p.

Gólszerzők: Raducu C. S. 7. p., Popescu G. R. 33. p., ill. Kapacina V. 57. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/11/1632135.html

BOROS TIBOR: – Végre már gólokat is szereztünk a lehetőségeinkből. Kimondottan tetszett, amit a vendégek kiállításáig láttam, de utána olyan elemi hibákat vétettünk és olyan amatőr módon játszott két-három emberem, hogy a végén a sima győzelem helyett örülnünk kellett a három pont megszerzésének is. Persze nem vagyunk abban a helyzetben, hogy finnyáskodhassunk egy győzelem után.

Jók: Achim Á. S., Achim S. Z., Popescu G. R., Márkus M., Hussein S., Raducu C. S., ill. Fabu M., Farkas M., Schmidt P., Kapacina V.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea