Vasárnap a Hatvannal randevúzunk

Vasárnap a Hatvannal randevúzunk

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 12. fordulójában hazai pályán szerepel a csapatunk. 15 órás kezdéssel az FC Hatvan együttesét fogadjuk, mely soraiban tudhatja Lukács Zsombort és Bartók Istvánt, akik korábban nálunk is megfordultak. A látogatók 11 pontjukkal a 16. helyen állnak a tabellán, szemben velük mi a 8. pozíciót foglaljuk el, noha két találkozóval kevesebbet tudtunk lejátszani.

Furcsa módon idehaza vagyunk kevésbé eredményesek, az eddigi három hazai erőpróbából kettőt is elveszítettünk. Kész szerencse, hogy vendégként sokkal aktívabban gyűjtögettük a pontokat.

– Az elmúlt heti tállyai találkozóval kapcsolatban elégedettek lehettünk a játékunkkal, a helyzetkihasználással azonban hadilábon álltunk – mondta elöljáróban Boros Tibor. – Ezzel a felfogással szeretnénk pályára lépni vasárnap, de nem csak a győzelem és a három pont megszerzése lesz a cél, játékban is dominálni szeretnénk a találkozón. Ez utóbbival valójában eddig sem volt gondunk, mégis nagyon rossz hazai mérleggel rendelkezünk, mert a jól visszazáró védelmek miatt a helyzetek kialakításával akadtak gondjaink. Most is kulcskérdés lesz, hogy mennyire tudjuk megbontani majd a hatvaniak védelmét. Játszó csapatnak tartom az aktuális ellenfelünket, ha ezt az arcukat mutatnák, az nekünk segítség lehetne.

A szakmai koordinátor azt is hozzáfűzte még, hogy a nem teljesen egészséges embereinket pihentetni fogja, mert az előttünk álló nagy meneteléshez mindenkire szükség lesz. Ennek megfelelően Kis Szabolcs és Raducu Sorin pihenőt kap vasárnapra. A kerettel kapcsolatos további hír, hogy Vincze Dávid családi okok miatt távozott a csapattól.

Kép: Raducu Sorin ezúttal a nézőtérről követi majd a társakat. Fotó: Facebook/DEAC