Újabb győzelmet szalasztottunk el

Újabb győzelmet szalasztottunk el

NB III. Keleti csoport, 28. forduló

Tállya, 2022. április 3. 16:00 óra

Már az első támadásunkból gólszerzési lehetőségünk adódott, de Popescu közelről a kapusba lőtt. Néhány perccel később Hussein lövését a hazai hálóőr a gólvonal mögül húzta ki, de sem a játékvezető, sem az asszisztens nem látta gólnak az esetet. A 10. perc környékén Lippai gólba tartó labdáját kézzel hatástalanította az egyik tállyai védő, ám ez sem eredményezett büntetőt. Mi játszottunk fölényben, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, de betalálni nem sikerült, mígnem amikor a vendéglátók nagyjából másodszor jutottak a kapunk közelébe, egy pontrúgás után megszerezték a vezetést. Szünet után még nyomasztóbbá vált a fölényünk, de a számtalan lehetőség nem párosult góllal. A meccs hajrájában egy újabb óriási lehetőségnél Cigan találta telibe a belső kapufát, a labda ezúttal azonban szerencsénkre befelé pattant. A végén is támadtunk a győzelemért, de Fortuna a mai napon az egyenlítő találaton kívül nem volt velünk.

Tállya KSE – Füzesgyarmati SK 1-1 (1-0)

TKSE: Tarr T. – Ondó J. (Varga J.), Tóth Sz., Mező P., Demkó B., Nyitrai D., Minczér T., Kiss B. J., Motkó B. (Bucsák Sz.), Baranyi B., Bihari Gy. vezetőedző: Lasztóczi Péter

Cserék: Kosztyu I., Hegedűs I., Kulcsár H., Árvai V., Szegedi B., Tőkés B. F.

FSK: Fildan C. F. – Nagy N. J. (Achim Á. S.), Oltean S. A., Lippai T., Pataki Z. L., Bartók I. D. (Pohl R.), Hussein S., Borbély Zs., Cigan C.-L., Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék. Ferenczi J. M., Márkus M., Már Á., Bukor Z. M.

Gólszerzők: Cigan C.-L. 84. p., ill. Tóth Sz. 45. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/28/1632305.html

BOROS TIBOR: – Ma több gólszerzési lehetőségünk volt, mint az egész tavaszi idény során összesen. A mérkőzés alakulása alapján ugyanakkor már annak is örülnünk kellett, hogy egy ilyen balszerencsés találkozón elértük a tizennegyedik döntetlenünket.

Jók: Tarr T. (a mezőny legjobbja), Tóth Sz., Mező P., Demkó B., Nyitrai D., ill. Cigan C.-L., Achim S. Z., Hussein S., Pataki Z. L.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea